Дечки мислење за Alcatel onetouch idol2S ,како е, шо е, вака спецификациите не му се лоши,а и убаво изгледа .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас го имам скоро месец и сум презадоволен , едноставно предобро скоцкан телефон , мене лично ме бендисува шо е танок а долг баш каков шо сакам.Звуко на телефоно е стварно добар и гласен , од десна страна се копчињата за звукот и отклучување. Камера супер и предна и задна и то би било сето шо че го кажамДечки мислење за Alcatel onetouch idol2S ,како е, шо е, вака спецификациите не му се лоши,а и убаво изгледа .
Од вип ли го зема? Колку има гаранција ?Јас го имам скоро месец и сум презадоволен , едноставно предобро скоцкан телефон , мене лично ме бендисува шо е танок а долг баш каков шо сакам.Звуко на телефоно е стварно добар и гласен , од десна страна се копчињата за звукот и отклучување. Камера супер и предна и задна и то би било сето шо че го кажам
Да да од вип е 2 год гаранција мислам , а батеријата нормално ко секој андроид телефон со користење скоро ден.Од вип ли го зема? Колку има гаранција ?
Батеријата каква е, колку држи ?
Веројатно мислиш ти бил на Jelly Bean, па сега ти е Kit Kat ...Здраво дечки
Ви пишувам зошто ми треба мала помош, а и совет.
Во моментов користам HTC One Mini и сакам да му направам Master Reset.
Е сега имам неколку прашања. Кога го купив телефонот беше со Лолипоп, имаше официјален апдејт си го симнав и сега е КитКат, прашањето ми е, доколку направам Master reset, дали ќе треба повторно да ги симнувам апдејтовите ?
И дали можам да бирам како на IOS системот, што сакам да избришам ?
Фала ви однапред
Можно е, само тоа ми беше дилемата дали ќе треба пак да го апдејтирамВеројатно мислиш ти бил на Jelly Bean, па сега ти е Kit Kat ...
како и да е, кога ќе му направиш хард ресет ќе се избришат само податоците од телефонот, нема да се врати назад ос-от или слично
Големината на сензорите во горниот десен агол се иста големина,а кај оригиналот едниот е поголем.здраво здраво!
дали може некој да ми каже по што се препознава оргинал samsung galaxz s4 и оваја кинезаријава што се продават, ми продават еден демек бил една година користен донесен бил од австралија најверојатно i9505 пошто ми рече дека поддржувал 4G мрежи за 200 евра.
фала поздрав!
S4 половен отприлика толку иде цена, само да не ти увалат. Колега пред месец дена зема бел, 200 евра рамно.здраво здраво!
дали може некој да ми каже по што се препознава оргинал samsung galaxz s4 и оваја кинезаријава што се продават, ми продават еден демек бил една година користен донесен бил од австралија најверојатно i9505 пошто ми рече дека поддржувал 4G мрежи за 200 евра.
фала поздрав!
*#0*# и тестирај со AnTuTu и Samsung Kiesздраво здраво!
фала поздрав!