Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки мислење за Alcatel onetouch idol2S ,како е, шо е, вака спецификациите не му се лоши,а и убаво изгледа .

Дечки мислење за Alcatel onetouch idol2S ,како е, шо е, вака спецификациите не му се лоши,а и убаво изгледа .
Јас го имам скоро месец и сум презадоволен , едноставно предобро скоцкан телефон , мене лично ме бендисува шо е танок а долг баш каков шо сакам.Звуко на телефоно е стварно добар и гласен , од десна страна се копчињата за звукот и отклучување. Камера супер и предна и задна и то би било сето шо че го кажам

Јас го имам скоро месец и сум презадоволен , едноставно предобро скоцкан телефон , мене лично ме бендисува шо е танок а долг баш каков шо сакам.Звуко на телефоно е стварно добар и гласен , од десна страна се копчињата за звукот и отклучување. Камера супер и предна и задна и то би било сето шо че го кажам
Од вип ли го зема? Колку има гаранција ?
Батеријата каква е, колку држи ?

Од вип ли го зема? Колку има гаранција ?
Батеријата каква е, колку држи ?
Да да од вип е 2 год гаранција мислам , а батеријата нормално ко секој андроид телефон со користење скоро ден.

Проблем ми е да ставам слика на лок скрин од мојот албум.Не ми излева опцијата за поставување валпапер за лок скрин,хоум скриин и боут.Башка за кроп ми дава само хоризонтално,а вертикално не дава.Брат ми има ист телефон,кај него ги има овие опции.Девојка ми отиде еднаш при промена на лок скриин за отварање на слика со always и мислев дека поради тоа не можам да смена слика на лок скрин.Истото го направив и на телефонот на брат ми,но кај него се функционира.Башка сега проблем ми е да ставам и на хоум скриин слика поради кропингот зошто е поставен хоризонтално,а не дава опции за вертикално.Помош?
Иначе телефонот е Алкател уантач идол 2.(нов е,2 дена)

Здраво дечки

Ви пишувам зошто ми треба мала помош, а и совет.
Во моментов користам HTC One Mini и сакам да му направам Master Reset.
Е сега имам неколку прашања. Кога го купив телефонот беше со Лолипоп, имаше официјален апдејт си го симнав и сега е КитКат, прашањето ми е, доколку направам Master reset, дали ќе треба повторно да ги симнувам апдејтовите ?
И дали можам да бирам како на IOS системот, што сакам да избришам ?

Фала ви однапред

Здраво дечки

Ви пишувам зошто ми треба мала помош, а и совет.
Во моментов користам HTC One Mini и сакам да му направам Master Reset.
Е сега имам неколку прашања. Кога го купив телефонот беше со Лолипоп, имаше официјален апдејт си го симнав и сега е КитКат, прашањето ми е, доколку направам Master reset, дали ќе треба повторно да ги симнувам апдејтовите ?
И дали можам да бирам како на IOS системот, што сакам да избришам ?

Фала ви однапред
Веројатно мислиш ти бил на Jelly Bean, па сега ти е Kit Kat ...
како и да е, кога ќе му направиш хард ресет ќе се избришат само податоците од телефонот, нема да се врати назад ос-от или слично

Веројатно мислиш ти бил на Jelly Bean, па сега ти е Kit Kat ...
како и да е, кога ќе му направиш хард ресет ќе се избришат само податоците од телефонот, нема да се врати назад ос-от или слично
Можно е, само тоа ми беше дилемата дали ќе треба пак да го апдејтирам :D
Фала ти многу

здраво здраво!
дали може некој да ми каже по што се препознава оргинал samsung galaxz s4 и оваја кинезаријава што се продават, ми продават еден демек бил една година користен донесен бил од австралија најверојатно i9505 пошто ми рече дека поддржувал 4G мрежи за 200 евра.
фала поздрав!

здраво здраво!
дали може некој да ми каже по што се препознава оргинал samsung galaxz s4 и оваја кинезаријава што се продават, ми продават еден демек бил една година користен донесен бил од австралија најверојатно i9505 пошто ми рече дека поддржувал 4G мрежи за 200 евра.
фала поздрав!
Големината на сензорите во горниот десен агол се иста големина,а кај оригиналот едниот е поголем.
Исто така блицот назад е жолт.
Али не мора да значи,поарно ич не ризикувај,додај уште 100 евра и куписи оригинал.

здраво здраво!
фала поздрав!
S4 половен отприлика толку иде цена, само да не ти увалат. Колега пред месец дена зема бел, 200 евра рамно.

здраво здраво!
фала поздрав!
*#0*# и тестирај со AnTuTu и Samsung Kies

Се разликуваат и по изгледот ( подебела рамка, боја на блиц), сензорот, тачот и хоум копчето. Во download mode пишува на кинески.

200 евра е половен с4, има многу кинески клонови некој не се ни разликуваат со оргиналот на излгед ама кога ке земеш да го работиш одма свакаш дека е кинески мутант, инсталирај само cpu z и ако пишува снапдрагон 600 оргинал е

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

дали може да се поврати избришена слика од телефон, на пример слика пратена преку месенџер,вибер или сликана со камера и несакајки ја избришам дали истата може да ја повратам назад на некој начин?[DOUBLEPOST=1421950236][/DOUBLEPOST]дали апликацијата думпстер ќе заврши работа во навагањето на избришани слики или не?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom