Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да бараме видовит некој на форумов или ќе ни кажеш што телефон имаш ? :D
и каде ти бараат толку?[DOUBLEPOST=1401832468][/DOUBLEPOST]
Јас користам екстерна т.е. 2-3 пати, во "зорт" кога ќе се најдам да немам наполнето батерија ... на ноте3 екстерна од 2400mAh ја полни околу 40-50%
овие на линков се послаби во квалитет/перформанси/цена па зависи каков телефон користиш ќе ти полни околу 30-40%

мојата е Ebai PP-03

Backup-battery-ebai-PP-03-2400mAh-plava_slika_XL_19044441.jpg
имам квар на мобилниот
корозија на конектор,и дамка на екран,
за поправка ми бараат 1800 ден.

Дали по поправката ќе си функционира нај нормално без кочење и сл,и дали е скапа поправката, т.е дали знаете мобилара која би ми го поправила за пониска цена?

Да бараме видовит некој на форумов или ќе ни кажеш што телефон имаш ? :D
и каде ти бараат толку?[DOUBLEPOST=1401832468][/DOUBLEPOST]
Јас користам екстерна т.е. 2-3 пати, во "зорт" кога ќе се најдам да немам наполнето батерија ... на ноте3 екстерна од 2400mAh ја полни околу 40-50%
овие на линков се послаби во квалитет/перформанси/цена па зависи каков телефон користиш ќе ти полни околу 30-40%

мојата е Ebai PP-03

Backup-battery-ebai-PP-03-2400mAh-plava_slika_XL_19044441.jpg
http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_evolve-5740.php овој , забораив брат да пишам

Го купив 5цто,е сеа не се пали.Незнам зашто.Ја наместив картичката,и притискам на горното копче држам неколку секунди (пробав и повеќе време) ама не сака да се упали.Е сега дали да паничам или сум само смотана и незнам да се снајдам..Возможно ли е да е празен?Бидејки нели со 50 % батерија најчесто доаѓаат....

Го купив 5цто,е сеа не се пали.Незнам зашто.Ја наместив картичката,и притискам на горното копче држам неколку секунди (пробав и повеќе време) ама не сака да се упали.Е сега дали да паничам или сум само смотана и незнам да се снајдам..Возможно ли е да е празен?Бидејки нели со 50 % батерија најчесто доаѓаат....

Стави го наполнач и види дали ке даде знак или па го имаш ставено во DFU мод приклучи го во компјутер и види дали ке го препознае

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

Вака сега едно глупо прашање
Кога ке купиш нов телефон од кога ке ти се испразне батеријата колку време (саати) треба да го полниш?

Вака сега едно глупо прашање
Кога ке купиш нов телефон од кога ке ти се испразне батеријата колку време (саати) треба да го полниш?

На новите лион батерии не важи тоа повеќе полниш кога сакаш и колку сакаш

Стави го на полнач и на ајфоните одма покажува она батерија со црвено како се полни
после некое време ќе подигне

од каде го купи ?

Сакам со еден другар да земеме ваков телефон
http://www.alibaba.com/product-detail/BUY-2-GET-1-free-Discount_154358190.html
ама ми треба и вашо мислења дали да земам и за коа цена можам да го продадам
Така се прават пари мислиш а? не си играј, ќе останеш без пари + со копија телефон или без никаков телефон
5S се продава кај нас зависи околу 530 евра нов

Поздрав,
Би ве замолил да ми кажете за овој телефон, сакам да го купам : http://anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3017&pid=35945
Што ми препорачувате?
Да не трошиш пари на кинези ... ако веќе толку сакаш голем екран земи ноте1 сигурно ќе бидеш позадоволен отколку со нов китаец

Дали знае некој каде во Скопје може да се купат добри фолии за телефони што не се гребат ?

Ne se opsednuvaj so toa. Kaj nas vo makedonija foliite se evtini, ke si gi menuvas sekoj mesec-dva i gotova rabota.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom