Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
LG Optimus L4 II ...имал некој искуство со телефонов и дали е добар за користење.Ми кажуваат дека кочел на моменти,дали е точно ?? Не ми давајте линкови од интернет,доколку има од форумов овде,сакам некој да го сподели своето искуство со телефонов :)

Има некоја акција од ВИП, на татко ми му дале листа со мобилни и нешто се доплаќа или не го сфатив. Не знае ни он да ми објасни. А не работат поради Велигден да идам да ми објаснат. На листата има повеќе телефони, но око ми фатија Нексус 5, Alcatel Idol и HTC Desire 300.

Знам дека најдобар е Нексусот, ама незнам колку ќе ме фати со попустот. Знае некој што акција од ВИП е ова да ми објасни?
И искуства со овие телефони, посебно со Алкателот ?

LG Optimus L4 II ...имал некој искуство со телефонов и дали е добар за користење.Ми кажуваат дека кочел на моменти,дали е точно ?? Не ми давајте линкови од интернет,доколку има од форумов овде,сакам некој да го сподели своето искуство со телефонов :)
Добар е телефонов не е толку лош,а за користење и кочење тоа зависи како го користиш телефонот на пример секакви апликации инсталирање и преинсталирање многу пати и ти останува полн ѓубре кеш меморија и ќе почне да закочува значи се зависи од различни фактори како го користиш, е сега друга работа за користење Wi-Fi конекција некогаш заебава зависи од рутерот за ова не сум сигурен, тука треба да се обрнува внимание се друго е добро.
Патем нема ли некој друг избор освен LG-то ???

Последно уредено:
сакам да земам Alcatel One Touch Pop C5,имал некој искуство со телефонов,дали е добар за користење,држи ли батерија? :)

Nokia Lumia 520 дали вреди да ја земам на пост пејд за 4500,кои се позитивни и негативни страни..Или да барам андроид за таа цена?

Последно уредено:
Nokia Lumia 520 дали вреди да ја земам на пост пејд за 4500,кои се позитивни и негативни страни..Или да барам андроид за таа цена?
@Џои ќе ви каже тој знае подобро за нокиа ;)

за таа цена ќе си купиш андроид кој само ќе те нервира од неговиот лаг и нестабилноста. Земи си нокиа и немој да се секираш воопшто. Се што ти треба си има, плус сега апдејт на 8.1 немаш никаква мака. Да не спомунвам тоа што и допрва ќе добива уште апдејти. На андроид за таа цена никогаш нема да видиш апдејт.

за таа цена ќе си купиш андроид кој само ќе те нервира од неговиот лаг и нестабилноста. Земи си нокиа и немој да се секираш воопшто. Се што ти треба си има, плус сега апдејт на 8.1 немаш никаква мака. Да не спомунвам тоа што и допрва ќе добива уште апдејти. На андроид за таа цена никогаш нема да видиш апдејт.

Имам ја сега таков андроид од тие ''евтините'' што ги викаш,па супер ми е врши работа.Него пошто лаик сум,ме занима виндовсот дали има апликации од типот на андроид и сл,со сите пропратни елементи,и дали без проблеми ќе се конектира со wi-fi.За апдејти не ме интересира многу многу.Малце ме секира и камерата без блиц иако е 5мп.

Имам ја сега таков андроид од тие ''евтините'' што ги викаш,па супер ми е врши работа.Него пошто лаик сум,ме занима виндовсот дали има апликации од типот на андроид и сл,со сите пропратни елементи,и дали без проблеми ќе се конектира со wi-fi.За апдејти не ме интересира многу многу.Малце ме секира и камерата без блиц иако е 5мп.

Ти врши супер работа бидејќи не си видел колку убаво работи windows phone оперативниот затоа. Од апликации има скоро се, незнам што користиш точно http://www.windowsphone.com/en-US/store, тој е маркетот види што ти треба дали е тука. Како мислиш дали без проблем ќе се конектира на wifi? Камерата и на такви телефони од послаба класа и да имаат блиц е џабе за сликите, единствено ќе ти користи за електрика :)

Ти врши супер работа бидејќи не си видел колку убаво работи windows phone оперативниот затоа. Од апликации има скоро се, незнам што користиш точно http://www.windowsphone.com/en-US/store, тој е маркетот види што ти треба дали е тука. Како мислиш дали без проблем ќе се конектира на wifi? Камерата и на такви телефони од послаба класа и да имаат блиц е џабе за сликите, единствено ќе ти користи за електрика :)

Сума сумарум вреди значи..батеријата колку држи со нормално користење

Немам 520-ка но затоа на форумов имаме мал милион со такви телефони. Те чекаме на ОВАА тема со секакви прашања. Можеби не сме премногу на број, но верувајми сите спремни дечки за одговор во секое време :). Какви и да имаш прашања сигурно до сега се веќе одговорени.[DOUBLEPOST=1397938860][/DOUBLEPOST]

но еден ден сигурно ќе ти држи, ако не и два.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom