gug1
њњ
- Член од
- 14 мај 2011
- Мислења
- 330
- Поени од реакции
- 101
biva, trazi app na play storoА има ли без било какво користење на камера да се активира блицот ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
biva, trazi app na play storoА има ли без било какво користење на камера да се активира блицот ?
Има ова има разни верзии и разни видови опции и да си одбираш кое ти одговараА има ли без било какво користење на камера да се активира блицот ?
Добар е телефонов не е толку лош,а за користење и кочење тоа зависи како го користиш телефонот на пример секакви апликации инсталирање и преинсталирање многу пати и ти останува полн ѓубре кеш меморија и ќе почне да закочува значи се зависи од различни фактори како го користиш, е сега друга работа за користење Wi-Fi конекција некогаш заебава зависи од рутерот за ова не сум сигурен, тука треба да се обрнува внимание се друго е добро.LG Optimus L4 II ...имал некој искуство со телефонов и дали е добар за користење.Ми кажуваат дека кочел на моменти,дали е точно ?? Не ми давајте линкови од интернет,доколку има од форумов овде,сакам некој да го сподели своето искуство со телефонов![]()
Alcatel IDOL ...HTC Desire 300 или Alcatel Idol?
@Џои ќе ви каже тој знае подобро за нокиаNokia Lumia 520 дали вреди да ја земам на пост пејд за 4500,кои се позитивни и негативни страни..Или да барам андроид за таа цена?
Nokia Lumia 520 дали вреди да ја земам на пост пејд за 4500,кои се позитивни и негативни страни..Или да барам андроид за таа цена?
за таа цена ќе си купиш андроид кој само ќе те нервира од неговиот лаг и нестабилноста. Земи си нокиа и немој да се секираш воопшто. Се што ти треба си има, плус сега апдејт на 8.1 немаш никаква мака. Да не спомунвам тоа што и допрва ќе добива уште апдејти. На андроид за таа цена никогаш нема да видиш апдејт.
Имам ја сега таков андроид од тие ''евтините'' што ги викаш,па супер ми е врши работа.Него пошто лаик сум,ме занима виндовсот дали има апликации од типот на андроид и сл,со сите пропратни елементи,и дали без проблеми ќе се конектира со wi-fi.За апдејти не ме интересира многу многу.Малце ме секира и камерата без блиц иако е 5мп.
Ти врши супер работа бидејќи не си видел колку убаво работи windows phone оперативниот затоа. Од апликации има скоро се, незнам што користиш точно http://www.windowsphone.com/en-US/store, тој е маркетот види што ти треба дали е тука. Како мислиш дали без проблем ќе се конектира на wifi? Камерата и на такви телефони од послаба класа и да имаат блиц е џабе за сликите, единствено ќе ти користи за електрика![]()
Сума сумарум вреди значи..батеријата колку држи со нормално користење
Сума сумарум вреди значи..батеријата колку држи со нормално користење