Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај друже, кај моето радио има iPod/iPhone control ... додека е поврзан директно ги чита песните и се полни

би требало да може на твоето радио само да полни освен ако немаш директна контрола
пробај па пиши

п.с. среди си го постот 5-6 пати го имаш постнато истото

на секое притискање на копчето `испрати мислење` ми покажуваше со црвени букви грешка на серверот,испрати повторно.затоа се јавуваше повеќе пати

на секое притискање на копчето `испрати мислење` ми покажуваше со црвени букви грешка на серверот,испрати повторно.затоа се јавуваше повеќе пати
Знам си имаат нешто проблеми кајганџииве :)
ај па пиши дали ќе ти полни со усб боцнато на радиото

ХТЦ-то ми е под гаранција,па малку ми страв,затоа прашувам,ама ќе пробам:icon_lol:

Можи некој да ми објасни каков е тој договор на неопределно време?

Kade moze da se kupi nova baterija za Sagem my 721x i koja cena e?sagem-my721x_00.jpgSagem my721X_09_large.jpg
--- надополнето: 9 март 2013 во 20:18 ---

dalfisa Не спамирај, само..
Не не, можеби мисли оти не му се праќа мислењето. И јас еднаш вака правев, ми излезе серверот не е послушен и после пак неколку пат кликав на испрати. Се изнервирав, и ко гледам, пет пати сум го пратил мислењето. Па ги избришав тие и си оставив само едно

Имам Soni Xperia Miro и имам проблем несака да ми прима документи (word , excel ,power point ) ниту со блутут ниту со кабелче несака да ги прими... Некоја идеја

Можи некој да ми објасни каков е тој договор на неопределно време?
По завршување на договорот кој ти трае пример 2 години,продолжуваш на неопределено време,што значи дека можеш да ги користиш предностите од договорот кој си го потпишал додека сакаш ти ( и не си временски обврзан кон нив ) .

Само шо се уклучив на интернет и ми укопа телефонот..се исклучи и пак се уклучи и немав ништо..после 10-20 секунди пак имаше се... ?

Има ли уште по мобилариве од оние телефони со големи бројки за стари лица?

Има ли уште по мобилариве од оние телефони со големи бројки за старци?
--- надополнето: 10 март 2013 во 18:31 ---
--- надополнето: 10 март 2013 во 18:34 ---
--- надополнето: 10 март 2013 во 18:37 ---
--- надополнето: 10 март 2013 во 18:40 ---
--- надополнето: 10 март 2013 во 19:01 ---
--- надополнето: 10 март 2013 во 19:09 ---
Znaci vaka, koga ke vi izlezi serverot ne e poslusen, nemora povtorno da go isprakate mislenjeto. Iako taka izleguva, sepak mislenjeto e isprateno i ne isprakajte po 10 pati. Izvinete za latinicava nemam kirilica vo momentov. Pozdrav

Вака сега, за брзо планирам да земам едно телефонче од ВИП. Кое вие би ми го препорачале од моменталнава понуда, сакам да го земам во постпејд со цена до 20 000 денари. Кое според вас е најдобро и најисплатливо? Секако сакам да има Андроид и по можност поголем екран. Моментално користам Nokia E52 и мислам дека е време за нов, паметен телефон.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom