Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А овој добар е?:)
Sony-Xperia-tipo_6142012105938_b.jpg

И сакав да ве прашам дали кај нас го има во розева боја:icon_lol:

Вчера симнував игри од Play Store и гледам у телефонот слободна меморија имам 44 мб ..и сега повише од 44 мб неможам да симнам пише дека немам доволно меморија..како да ослободам меморија у телефонот ?

иначе zte kis plus имам

Вчера симнував игри од Play Store и гледам у телефонот слободна меморија имам 44 мб ..и сега повише од 44 мб неможам да симнам пише дека немам доволно меморија..како да ослободам меморија у телефонот ?

иначе zte kis plus имам
Префрли ги постоечките апликации на SD картичка или пак едноставно бриши што не ти треба. :) Исто така инсталирај си App Cache Cleaner за од Play store за да ја чистиш кеш меморијата од телефонот која ја зафаќаат апликациите. :)

Префрли ги постоечките апликации на SD картичка или пак едноставно бриши што не ти треба. :) Исто така инсталирај си App Cache Cleaner за од Play store за да ја чистиш кеш меморијата од телефонот која ја зафаќаат апликациите. :)

Фала..

вчера ми се појави едно BestApps ..да не знајш како да го избришам?

Едит : app cache cleaner пише дека се инсталира ама еве 30 минути поминаа и никако да почне да се инсталира...

Фала..

вчера ми се појави едно BestApps ..да не знајш како да го избришам?

Едит : app cache cleaner пише дека се инсталира ама еве 30 минути поминаа и никако да почне да се инсталира...
Е каде ти се појави BestApps ?? Објасни малку повеќе. За App Cache Cleaner рестартирај го телефонот и пробај да ја инсталираш пак. Не знам зошто не би се инсталирала, кај мене немам никаков проблем и ептен врши работа.

На home screen се појави

иначе рестартирав телефонот и се инсталира app cache cleaner ама избриша само 1.6мб

Сакам да купам „чувствителен“ телефон :P Немора да е којзнае колку скап. Сакам да чујам предлози. И ме интересир колку е најефтиниот тач телефон со Андроид ОС.

Сакам да купам „чувствителен“ телефон :P Немора да е којзнае колку скап. Сакам да чујам предлози. И ме интересир колку е најефтиниот тач телефон со Андроид ОС.

vidi vaka ako sakas da se nerviras kupi nesto eftino a ako sakas dobar telefon odvoi 200+ evra i bidi raat

Од кај можи да се купи и колку пари точно е тој?

Од кај можи да се купи и колку пари точно е тој?
Од секаде ... од оператор, од мобилара, од човек некој што го купил на сметка па го продава итн ...
или па за тие пари земи Desire C иста класа и цена се со типото

дали знае некој дали може МП3 приклучокот за во кола да се користи како полнач за мобилен.на местото каде можи да се приклучи УСБ ако се стави кабелот а на другата страна мобилниот?на компјутер ова функционира и мобилниот си се полни преку УСБ приклучокот без проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom