Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
se mislam izmegju zte kis i Alcatel OT916 ama nekako alcatelov pojse mi se svigja poso ova zte markata ne e bas nekoja jaka :D
--- надополнето: 11 март 2013 во 09:37 ---
se mislam izmegju zte kis i Alcatel OT916 ama nekako alcatelov pojse mi se svigja poso ova zte markata ne e bas nekoja jaka :D

Малку е појак зте во спецификации. Од нив, ти препорачувам зте. Ти како сакаш. И ако сакаш и можиш, не ја користи таа "кирилица" :)

Дефинитивно ZTE-то, ич не му ја мисли. Во споредба со Alcatel-от, ZTE е подобар. И немој да мислиш дека како бренд дека не ги бива. Во последно време ептен се напреднати само што кај нас помалку се застапени. :)

Ако сакаш поевтин импулс,земи од ВИП,а ако сакаш убав телефон за не многу пари Т-Мобиле се убедливо нај,и плус сега ги ограничија хот спотовите за другите претлатници(не нивни) на 15 минути дневно

Телефонот несака да ми се конектира на вифито а до сабајле се си беше океј, и на латопот се конектира,значи проблем прави само телефонот...чаре?

Телефонот несака да ми се конектира на вифито а до сабајле се си беше океј, и на латопот се конектира,значи проблем прави само телефонот...чаре?
Да викнеме некоја видовита бабичка или ќе ни кажеш што телефон имаш :D
што ти вика поточно телефонот

Имам HTC one V .
Кога го конектирам пишува Obtaining IP address
Инаку едно време ми пиша дека конекцијата не вифито е low али напраив forget и пак конектирав и пиша exelent али неќе...

Имам HTC one V .
Кога го конектирам пишува Obtaining IP address
Инаку едно време ми пиша дека конекцијата не вифито е low али напраив forget и пак конектирав и пиша exelent али неќе...
хмм пробај ресет или хард ресет ама ќе ти избрише се на хард

Да земам Sony Xperia U за 7500 ден ? Вреди ? Јас појма немам. Затоа да си прашам тука.

Како да инсталирам кирилична тастатура на Nokia 5800 ?!

Кој е подобар помеѓу Sony Tipo и Htc Desire C ? Имам типо сега, па се мислам дали да го заменам... Вчера прочитав ќе имало апдејт за типово што е супер, ама сакам да го заменам бидејќи ептен е мало екранчево...
--- надополнето: 14 март 2013 во 14:28 ---
Кој е подобар помеѓу Sony Tipo и Htc Desire C ? Имам типо сега, па се мислам дали да го заменам... Вчера прочитав ќе имало апдејт за типово што е супер, ама сакам да го заменам бидејќи ептен е мало екранчево...

Ај да ве прашам јас во име на моја другарка дали ќе може некој да помогне... Има Samsumg G600 ама нешто и беше зафрканат и не го користеше подолго време (мање битно тоа)... Проблемот е што ја заборавила лозинката за заштита на пораки, т.е пораките и се заклучени и за да прочита треба да ја пише лозинката... Па дали има некое чаре сега да се смени без да се знае или ... ?
--- надополнето: 14 март 2013 во 21:48 ---

Ај да ве прашам јас во име на моја другарка дали ќе може некој да помогне... Има Samsumg G600 ама нешто и беше зафрканат и не го користеше подолго време (мање битно тоа)... Проблемот е што ја заборавила лозинката за заштита на пораки, т.е пораките и се заклучени и за да прочита треба да ја пише лозинката... Па дали има некое чаре сега да се смени без да се знае или ... ?
--- надополнето: 14 март 2013 во 21:48 ---
Може да се тргне лозинката, ама ќе се изгубат податоците од телефонската меморија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom