Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чим бил носен на друг сервис прости се од гаранцијата на т-мобиле нема да ти важи повеќе80% се работи за Samsung Galaxy Note /2 според описот, некој дали знае колку траат гаранциите од T-Mobile и дали би можел со негова документација да го однесам на поправка?
Ти пратив ПП.Imam alcatel OT 995 , so android verzija, 2.3.6 , oficijalno podrzuva ICS 4.0.4, megjutoa niti FOTA update-ot go nema, a upgrade software-ot od oficijalniot sajt ne vrsi rabota, odnosno navodno se upgradeuva sistemot no otkoa ke go uklucam telefonot, pak si e na starata 2.3.6...
care?! :/
Пробај, со сигурност нема никој да ти кажеГранцијата што е (мислам на белото крукче на штрафот на телефонот) и сега јас го ишарав малку со пенкало и дали ке ми ја важат гаранцијата ?
Па пробав телефонот го носев во т-мобиле па треба се пушти за Скопје и така. Некој од вас има носено телефон на поправка и колко време ке ме заебаваат додека да ми го врнат телефонот бидејки сите викат 1 месец најмалку.Пробај, со сигурност нема никој да ти каже
па рокот им е толку макс, така да очекувај 20тина дена да те малтретираатПа пробав телефонот го носев во т-мобиле па треба се пушти за Скопје и така. Некој од вас има носено телефон на поправка и колко време ке ме заебаваат додека да ми го врнат телефонот бидејки сите викат 1 месец најмалку.
Види точно моделот кој е, иначе за galaxy note екран со тачскрин е околу 10К. Мада ништо чудно да е и софтверски проблемот.80% се работи за Samsung Galaxy Note /2 според описот, некој дали знае колку траат гаранциите од T-Mobile и дали би можел со негова документација да го однесам на поправка?
Прва работа треба да кажеш од кај си за во тој дел или па бар поблиску негде да ти кажат, а не ти од Охрид може си јас да ти кажам во Куманово најефтино ќе ти земат...Mi padna telefoncev o alcatel ot 995 direktno i raspuka ekranot, sol se naprai ama si raboti pak znaci se dvizam po menijava obavuvam razgovori se kako sto si bese samo sto ekranot e parche. Koja mobilara za najeftini pari bi mi ja preporacale? Fala
Од кој дел на МК си? и каде поточно да те упатимеMi padna telefoncev o alcatel ot 995 direktno i raspuka ekranot, sol se naprai ama si raboti pak znaci se dvizam po menijava obavuvam razgovori se kako sto si bese samo sto ekranot e parche. Koja mobilara za najeftini pari bi mi ja preporacale? Fala
E kako nemalo ima i ekrani i tacovi za novive alcateli 985 991 995Нема дел за Alcatel ,еј ама рима сум ја погодил![]()
od sk sum, znaci ona stakloto samo e sol napraeno inaku i preku toa stakloto se si raboti , dvizam po menijata obavuvam razgovori se kakoo sto si bese, samo sto stakloto e skrseno.Од кој дел на МК си? и каде поточно да те упатиме
и дали екранот само е скршен не покажува слика
или тачот (стаклото горе) е скршено а слика си појавува ?
или и двете![]()
od sk sum, znaci ona stakloto samo e sol napraeno inaku i preku toa stakloto se si raboti , dvizam po menijata obavuvam razgovori se kakoo sto si bese, samo sto stakloto e skrseno.Од кој дел на МК си? и каде поточно да те упатиме
или и двете![]()
или и двете![]()