Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Гаранциите од T-Mobile се од 12 и 24 месеци, ако не се лажам :)

80% се работи за Samsung Galaxy Note /2 според описот, некој дали знае колку траат гаранциите од T-Mobile и дали би можел со негова документација да го однесам на поправка?
Чим бил носен на друг сервис прости се од гаранцијата на т-мобиле нема да ти важи повеќе

ај ти земи го па кажи што модел е

Гранцијата што е (мислам на белото крукче на штрафот на телефонот) и сега јас го ишарав малку со пенкало и дали ке ми ја важат гаранцијата ?

Imam alcatel OT 995 , so android verzija, 2.3.6 , oficijalno podrzuva ICS 4.0.4, megjutoa niti FOTA update-ot go nema, a upgrade software-ot od oficijalniot sajt ne vrsi rabota, odnosno navodno se upgradeuva sistemot no otkoa ke go uklucam telefonot, pak si e na starata 2.3.6...

care?! :/
Ти пратив ПП.

Гранцијата што е (мислам на белото крукче на штрафот на телефонот) и сега јас го ишарав малку со пенкало и дали ке ми ја важат гаранцијата ?
Пробај, со сигурност нема никој да ти каже

Пробај, со сигурност нема никој да ти каже
Па пробав телефонот го носев во т-мобиле па треба се пушти за Скопје и така. Некој од вас има носено телефон на поправка и колко време ке ме заебаваат додека да ми го врнат телефонот бидејки сите викат 1 месец најмалку.

Па пробав телефонот го носев во т-мобиле па треба се пушти за Скопје и така. Некој од вас има носено телефон на поправка и колко време ке ме заебаваат додека да ми го врнат телефонот бидејки сите викат 1 месец најмалку.
па рокот им е толку макс, така да очекувај 20тина дена да те малтретираат

80% се работи за Samsung Galaxy Note /2 според описот, некој дали знае колку траат гаранциите од T-Mobile и дали би можел со негова документација да го однесам на поправка?
Види точно моделот кој е, иначе за galaxy note екран со тачскрин е околу 10К. Мада ништо чудно да е и софтверски проблемот.

Mi padna telefoncev o alcatel ot 995 direktno i raspuka ekranot, sol se naprai ama si raboti pak znaci se dvizam po menijava obavuvam razgovori se kako sto si bese samo sto ekranot e parche. Koja mobilara za najeftini pari bi mi ja preporacale? Fala

Mi padna telefoncev o alcatel ot 995 direktno i raspuka ekranot, sol se naprai ama si raboti pak znaci se dvizam po menijava obavuvam razgovori se kako sto si bese samo sto ekranot e parche. Koja mobilara za najeftini pari bi mi ja preporacale? Fala
Прва работа треба да кажеш од кај си за во тој дел или па бар поблиску негде да ти кажат, а не ти од Охрид може си јас да ти кажам во Куманово најефтино ќе ти земат...

Од кој дел на МК си? и каде поточно да те упатиме

и дали екранот само е скршен не покажува слика

или тачот (стаклото горе) е скршено а слика си појавува ?

или и двете :)

Ај ако знае некој нека ми пише колку пари би ме фатило нов џејстик, батерија и update на softver за Nokia N73

od sk sum, znaci ona stakloto samo e sol napraeno inaku i preku toa stakloto se si raboti , dvizam po menijata obavuvam razgovori se kakoo sto si bese, samo sto stakloto e skrseno.
--- надополнето: 1 март 2013 во 19:50 ---

od sk sum, znaci ona stakloto samo e sol napraeno inaku i preku toa stakloto se si raboti , dvizam po menijata obavuvam razgovori se kakoo sto si bese, samo sto stakloto e skrseno.
--- надополнето: 1 март 2013 во 19:50 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom