drugar ne svetele kopconjata na desire c samo na ovoj model ne svetat neznam zosto go napravile vakaАј ќе проверам на некој десире ц како е, дали светат или не ... мада би требало да светат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
drugar ne svetele kopconjata na desire c samo na ovoj model ne svetat neznam zosto go napravile vakaАј ќе проверам на некој десире ц како е, дали светат или не ... мада би требало да светат
Офф епа ефтин модел е затоаdrugar ne svetele kopconjata na desire c samo na ovoj model ne svetat neznam zosto go napravile vaka
18,000 било да е црн или белколку кошта мењање екран на iPhone 5ka ? итно ми е многу ве молам
18,000 било да е црн или белколку кошта мењање екран на iPhone 5ka ? итно ми е многу ве молам
Оди во маркетот (Playstore) имаш опција исклучи го автоматското апдејтирање( turn off automatic udates)
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1210030-LG-GOOGLE-NEXUS-4-NOV-FULL-PAK-2-GOD-GARAN-Може некој да ми каже кај можам да купам нексус 4(нов) освен од вип може да биде и надвор од државава али да небиде 500е.
Pa napumpana bese cenata kaj nas i seuste ke pagja ...Добра цена, добра.
Ќе паѓа само за тие што се купени преку Google Play. Тие што се купени регуларно си држат повисока цена. А телефонот си вреди според мене.Pa napumpana bese cenata kaj nas i seuste ke pagja ...
80% се работи за Samsung Galaxy Note /2 според описот, некој дали знае колку траат гаранциите од T-Mobile и дали би можел со негова документација да го однесам на поправка?Samsung Galaxy Note или Note 2 e , сигурно, ако е од оној поголемите.. Иначе мислам дека ова е софтверски проблем кој ако би имал гаранција телефонот би можеле да го направат, а втора опција е тач скринот кој за поправка би те коштело околу 100евра и повеќе