Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
drugar ne svetele kopconjata na desire c samo na ovoj model ne svetat neznam zosto go napravile vaka
Офф епа ефтин модел е затоа
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 21:01 ---
колку кошта мењање екран на iPhone 5ka ? итно ми е многу ве молам
18,000 било да е црн или бел
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 21:02 ---
колку кошта мењање екран на iPhone 5ka ? итно ми е многу ве молам
18,000 било да е црн или бел

ај да си ја пишам маката.... му напраив фактори ресет на мобилниов и сите контакти ми отидоа у .!.ац... претходно контактите си ги префрлив од старит мобилен кој веќе ми е продадем преку .VCF фајл или преку .vCard не ми текнува точно како - е арно ама фајлот го имам избришано.... некое чаре како да ги вратам контактите??? многу ми е битно да ги вратам имам многу контакти што ми се неопходни а моментално немам НИЕДЕН :@

Imam alcatel OT 995 , so android verzija, 2.3.6 , oficijalno podrzuva ICS 4.0.4, megjutoa niti FOTA update-ot go nema, a upgrade software-ot od oficijalniot sajt ne vrsi rabota, odnosno navodno se upgradeuva sistemot no otkoa ke go uklucam telefonot, pak si e na starata 2.3.6...

care?! :/

Може некој да ми каже кај можам да купам нексус 4(нов) освен од вип може да биде и надвор од државава али да небиде 500е.

Pa napumpana bese cenata kaj nas i seuste ke pagja ...
Ќе паѓа само за тие што се купени преку Google Play. Тие што се купени регуларно си држат повисока цена. А телефонот си вреди според мене.

Може некој да сподели искуство со HTC Windows Phone 8S , ќе купувам овие денови..

Вака, се работи за Samsung телефон од оние поголемите, незнам точно која марка али купен е од T-Mobile негде 19.000 денари. Утре ќе ми го донесат да го видам па подетално ќе знам. Само има еден проблем со тач скринот, „меша“ (незнам како се изразам) значи стиснеш, пример, мени, те носи во именик, барем така ми кажа човекот. Е сега прашањето ми е дали да го земам мобилниов т.е. дали вреди да се смени тач скринот и колку од прилика би ме чинело и каде во Скопје би можел да се обратам. Тој го носел на некој да му го поправат тука во Куманово, али ништо и дигнал раце. За смешна цена би можел да го земам, затоа и прашувам. Фала однапред.

Samsung Galaxy Note или Note 2 e , сигурно, ако е од оној поголемите.. Иначе мислам дека ова е софтверски проблем кој ако би имал гаранција телефонот би можеле да го направат, а втора опција е тач скринот кој за поправка би те коштело околу 100евра и повеќе

Samsung Galaxy Note или Note 2 e , сигурно, ако е од оној поголемите.. Иначе мислам дека ова е софтверски проблем кој ако би имал гаранција телефонот би можеле да го направат, а втора опција е тач скринот кој за поправка би те коштело околу 100евра и повеќе
80% се работи за Samsung Galaxy Note /2 според описот, некој дали знае колку траат гаранциите од T-Mobile и дали би можел со негова документација да го однесам на поправка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom