Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Da ti sluzi telefonov.

Im go zemajv jas denes blade 3kava i primetiv deka e mnogu pobaven i neresponziven koga e na polnac. Moze da proveris kaj tebe kako e i da mi kazes dali ima razlika?
Ај ќе видам. Кај мене сега е добар мојов, и јас денес си го зедов зте кис лите. Сега ми служи.

Дечки не можев да најдам посоодветна тема, ако има таква слободно може да се премести мислењево таму. Сакав да прашам нешо у врска со смс, ми стигнаа денес 6 смс пораки од испраќач вака пишува: CovID03463 (првата порака), па наредна порака од CovID03464, итн. Содржината на пораката е: (.....)(.....)(.....)
Не знам шо значи ова. А кога ми е отворен само инбоксот (не порака некоја посебна туку само инбоксот) на овие пораки пишува <Incomplete>. Знае некој шо е финтата?

Колку кошта екран да се смени на samsung galaxy 2 :)

Сакам да го зеам Xperia Т од т-мобиле ама го немаат на лагер и сега би требало да чекам па ако може некој шо има искуство со ова да ми каже колку време се чека за вакви ствари и дали би можел без врски да успеам уопште да го добијам у период од месец дена??

Сакам да го зеам Xperia Т од т-мобиле ама го немаат на лагер и сега би требало да чекам па ако може некој шо има искуство со ова да ми каже колку време се чека за вакви ствари и дали би можел без врски да успеам уопште да го добијам у период од месец дена??
Мислам дека за помалце од еден месец ке го добиеш... Бидејки знам по мене јас сакав да земам htc explorer мислам беше со нешто доплата и ми рекоа за 1 недела ке има али јас бев запален многу за телефон и го земав хувеи и затоа сега :tapp: поглуп телефон од ова хуавеито немам видено кинеско :гомце:. Така да подобро почекај ако не ти се брзи.

Да не знаете LG Optimus 3D P920 како иде со цена? Збориме за нов телефон не користен.

ај мала помош... имам самсунг галакси с 3 МИНИ - ми се појави некој проблем со мобилниот па морав фактори ресет да му напраам.. е арно ама не водев сметка дека ке ми ги снема сите контакти - се ми е избришано.... мемори картица нема мобилниов туку само неговата интерна меморија си е...

е сеа - порано знам дека си направив еден фајл (незнам шо екстензија имаше) каде што ги имав сите контакти и од стариот на овој мобилен кога ги префрлав идев преку тој - е арно ама и тој ми е избришан сеа... сакам да ги вратам податоците назад ама за тоа ми е потребно мобилниот на виндоусот да ми го регистрира како REMOVABLE DISK а тоа неможам никако да го добијам... Чаре ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom