Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
користи некој HTC Desire X ..? Ако користи нека кажи како е задоволен..

+1....и дали го има во т-мобајл донесено пошто гледам го тргнале од страната,и што цена има на промо 499 некој ако земал ?
Го нема мене ми кажаа дека во средина на јануари. А мислам дека ме лажат затоа што во ВИП го има. Околу 150 евра е со промо 499

Може ли да ми кажете како може на полесен начин да ги префрлам броевите од една сим картичка на друга сим картичка?

користи некој HTC Desire X ..? Ако користи нека кажи како е задоволен..
Јас го разгледав на излогот во Т-Мобајл го има добар е телефонот за тие пари на ново нема подобро да се најде.
И Галакси Ејс 2 е тука некаде со цената само со малку помал екран, послаб процесор и нема LCD екран. Разгледај си го во салонот ги затоа што секој ќе ти каже различно.
Мене лично ми се допаѓа само чекам картичката да ми стигне па да го земам.

Го нема мене ми кажаа дека во средина на јануари. А мислам дека ме лажат затоа што во ВИП го има. Околу 150 евра е со промо 499

Кај го виде дека е 150 евра на 499 ? овој desire С е околу 1500 денари, се молам да го намалат и овој според кажаното од вработениот у т-мобајл :D

Кај го виде дека е 150 евра на 499 ? овој desire С е околу 1500 денари, се молам да го намалат и овој според кажаното од вработениот у т-мобајл :D
Кога последен пат го гледав во Т-Моbile Desire X беше 9000. Е како што ти кажале можно е да има намалување на цените а сигурно нема да биде под 100 евра.

Хитно ми треба некоја навигација за на телефон. Со мапите за македонија. Имам телефон Sony Erricson Xperia X8. Ако знае некој пратете ми линк за download.

Guys,си го заборавив pattern на телефонот,и сега неможам да го сменам ни преку google акаунтот бидејќи не го прифаќа.Што да направам? П.С. Alcatel OT-995 ми е телефонот.

Guys,си го заборавив pattern на телефонот,и сега неможам да го сменам ни преку google акаунтот бидејќи не го прифаќа.Што да направам? П.С. Alcatel OT-995 ми е телефонот.
Формат ... види на гугл како се прави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom