Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Си сака полнач за него
кај да најдам и шо пари е? ко шо видов на GSMarena користи микро усб а ја прво у компјутер го пикнав така да би требало да се полни.... 90% мислам дека нешто не е у реду со телефонот ама ај да не скокам пред време ке видам утре шо ке напраам барем батерија да најдам од некој друг таков мобилен па да пробам.

Samsung Galaxy Y s5360 или Samsung Star 3 s5220 ?

Не се разбирам многу, па потребно ми е ваше мислење.

купив sony xperia tipo. некако тачот не го бива. како да не лизга убаво, кочи итн.. а нов телефон. до што е работава?

може ли некој по стучен у сервисирање на мобилни да ми остави телефон за конакт у порака - ме интересираат некои работи за еден телефон и некој совет... муабетот е за по телефон не е за на форум затоа и барам број... Torte Mobile™ Necrophilia или некој друг?​

може ли некој по стучен у сервисирање на мобилни да ми остави телефон за конакт у порака - ме интересираат некои работи за еден телефон и некој совет... муабетот е за по телефон не е за на форум затоа и барам број... Torte Mobile™ Necrophilia или некој друг?​
Ти пишав ПП

не е таков од мајка. другар има ист таков и него му лизга убаво све... мене како да ми лагува
Незнам што да ти речам, можеби и мојот лизга како на другарти не велам не, само некогаш знае и да заебава од типот не фаќа на прво кога ке го доприш, некогаш фаќа. Кој да го знае.
Било како било мене до толку не ми пречи , се навикнав.

јас го имам типото веќе 1 месец, нема никаков проблем со тачот секогаш од прва ми фаќа, зависи на кој како му се погодило :)

Незнам што да ти речам, можеби и мојот лизга како на другарти не велам не, само некогаш знае и да заебава од типот не фаќа на прво кога ке го доприш, некогаш фаќа. Кој да го знае.
Било како било мене до толку не ми пречи , се навикнав.
бев во ONE и ми кажаа дека не сум направил калибрирање нешто. и сеа на сервис требало да го направат тоа и ќе се фиксирал тачот излгеда... ќе видиме

Пишува дека не е Symbian,некој софтвер на нокиа бил,ме интересира дали кочи,не е за мене да беше за мене не се мислев воопшто..
Па и за тебе да е и да нее, најдобро е андроидец, иначе, според спецификациите, овој телефон не би требало да кочи, добар процесор има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom