Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.167
- Поени од реакции
- 22.628
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
ZTE GRAND X IN vs HTC DESIRE X .... некој да користи било кој од телефониве да пише импресии !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Htc нормалноZTE GRAND X IN vs HTC DESIRE X .... некој да користи било кој од телефониве да пише импресии !!!
http://it.com.mk/prv-pogled-na-zte-grand-x-in/ZTE GRAND X IN vs HTC DESIRE X .... некој да користи било кој од телефониве да пише импресии !!!
и јас би да слушнам мислење !!!!користи некој HTC Desire X ..? Ако користи нека кажи како е задоволен..
користи некој HTC Desire X ..? Ако користи нека кажи како е задоволен..
Го нема мене ми кажаа дека во средина на јануари. А мислам дека ме лажат затоа што во ВИП го има. Околу 150 евра е со промо 499+1....и дали го има во т-мобајл донесено пошто гледам го тргнале од страната,и што цена има на промо 499 некој ако земал ?
Јас го разгледав на излогот во Т-Мобајл го има добар е телефонот за тие пари на ново нема подобро да се најде.користи некој HTC Desire X ..? Ако користи нека кажи како е задоволен..
Го нема мене ми кажаа дека во средина на јануари. А мислам дека ме лажат затоа што во ВИП го има. Околу 150 евра е со промо 499

Кога последен пат го гледав во Т-Моbile Desire X беше 9000. Е како што ти кажале можно е да има намалување на цените а сигурно нема да биде под 100 евра.Кај го виде дека е 150 евра на 499 ? овој desire С е околу 1500 денари, се молам да го намалат и овој според кажаното од вработениот у т-мобајл![]()
Формат ... види на гугл како се правиGuys,си го заборавив pattern на телефонот,и сега неможам да го сменам ни преку google акаунтот бидејќи не го прифаќа.Што да направам? П.С. Alcatel OT-995 ми е телефонот.