Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Sony Xperia tipo но не можам да го конектирам преку USB поточно го конектирам но PC Companion не го открива.Дали некој имал вакво искуство ако знае да помогне или преку некоја друга програма да префрлувам работи од компјутер на телефон и обратно.
Благодарам однапред.

На Samsung SGH E200, при замена на картица бара лозинка (вели SIM lock). Се плаќа за овај кодов некаде или? :P Канта е телефончето али еден колега ми го донесе да му помогнам, а мене толку ми е умот. Веќе направив хард ресет на телефонот, пак ми вади SIM lock.

Имам алкател от 806 неможам на телеком хотспот да се лограм за да користам интернет,или ако влезам ме пренасочува на идивди.пишувам фејсбук ком пак на идивиди ме пренасочува .
Да не има некој ваков случајно па да помогне некако ?

Ми пукна дисплејот на мобилниот, колку е промена на дисплеј?
Кој модел? А тачот преживеа, или и тој треба да се смени?

HTC wildfire S и тачот отиде.:place:

lrg_htc_wfireSp_2.jpg

-={K-O-R-U-N}=- Psyside Acid и сите други!

Ми треба ИТНО помош околу iPhone 4S, заклучен е на Т-Мобиле, сакам да го користам на Вип. Пишете ми пп за да помогнете ако знаете нешто!

Корун за ова, јас за мобилни сум тапа, никогаш не ме интересирале посебно.

Го имаш ли некаде барем на чат да го фатам

-={K-O-R-U-N}=- Psyside Acid и сите други!

Ми треба ИТНО помош околу iPhone 4S, заклучен е на Т-Мобиле, сакам да го користам на Вип. Пишете ми пп за да помогнете ако знаете нешто!
Само ако ти истече договорот, па со триста маки цркања да ти го отклучат
иначе можеш да го користиш со x-sim на други мрежи, тоа чини 1500 ден. се става под симот и го лаже дека е декодиран

на која верзија на софтвер ти е ?

Само ако ти истече договорот, па со триста маки цркања да ти го отклучат
иначе можеш да го користиш со x-sim на други мрежи, тоа чини 1500 ден. се става под симот и го лаже дека е декодиран

на која верзија на софтвер ти е ?

Ова.

Беше на 5.0.1, сега баш во моментов се прави на 6ката апдејт. Нов е мобилниот, прееска првпат го активирав со картичка на Т-Мобајл... Патем, каде може да го средам тоа со x-sim... Слушнав дека во Ледиком као ги отклучувале за 100 или така нешто евра

Беше на 5.0.1, сега баш во моментов се прави на 6ката апдејт. Нов е мобилниот, прееска првпат го активирав со картичка на Т-Мобајл... Патем, каде може да го средам тоа со x-sim... Слушнав дека во Ледиком као ги отклучувале за 100 или така нешто евра
Со икс сим било каде, ако сакаш пиши на ПП
претпоставувам на 6.0.1 го апдејтуваш така да ќе оди со последната верзија на x-sim

Нешто као некој го отклучува од наш т-мобиле ама не верувам, пишуваше некаде околу 160 евра за перманент

Се продава некаде во Оне,Т-Мобајл или ВИП Сони Ериксон К800? Или само понови телефони имаат? (малце хипстерски вака :ROFLMAO: )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom