Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Се продава некаде во Оне,Т-Мобајл или ВИП Сони Ериксон К800? Или само понови телефони имаат? (малце хипстерски вака :ROFLMAO: )
Немат шанси. Во некоја мобилара евентуално ама и тука шансите за нов ќе ти се 0.01%. Единствено некој половен но добро зачуван.

Дечки ми требат мала помош што телефон вие би ми понудилe на промоција 499денари од T-mobile.
Јас се мислам помеѓу htc desire c или Sony Xperia tipo , а и незнам за ZTE Grand X in.
Ако имат некој искуство од овие телефони нека кажит, али ако знае за подобри со доплата до 3000-4000денари.
Благодарам.:cool:

Дечки ми требат мала помош што телефон вие би ми понудилe на промоција 499денари од T-mobile.
Јас се мислам помеѓу htc desire c или Sony Xperia tipo , а и незнам за ZTE Grand X in.
Ако имат некој искуство од овие телефони нека кажит, али ако знае за подобри со доплата до 3000-4000денари.
Благодарам.:cool:
HTC Desire C, 1500 ден ти е а најдобар избор ти е
типото не
зте богзнае како ќе испадне - моја претпоставка дека ќе се распаѓа после неколку месеци и дека повеќе ќе ти биде на сервис отколку во џеб

HTC Desire C, 1500 ден ти е а најдобар избор ти е
типото не
зте богзнае како ќе испадне - моја претпоставка дека ќе се распаѓа после неколку месеци и дека повеќе ќе ти биде на сервис отколку во џеб
Фала ти на информациите :)
Иначе ме интересират за HTC Desire C како му е работата... дека има послаб процесор 600mhz.
Дали добро ќе ги тера андроид апликациите.

Фала ти на информациите :)
Иначе ме интересират за HTC Desire C како му е работата... дека има послаб процесор 600mhz.
Дали добро ќе ги тера андроид апликациите.
Тера вака ја празен сум чепкал и брзо работи ... секој андроид кога ќе го напукаш со апликации почнува да мрси ...

остај зте што има јак хардвер на хартија кога се многу неквалитетни, тоа зте, алкател, хуавеи итн кинески дрангулии батали

Помош ми стаса ММС порака и неможам да ја видам имам Samsung mini galaxy GT- s5570 се јавив во т-мобиле ми рекоа сам требало да го подесам чепкав нешто и не успеав некоја идеја?

Се надевам дека е соодветната тема па да си прашам тука.

Ми треба некое телефонче со радио, bluetooth, и можност за мемориска картичка.

Мене телефончето лично ми е за да слушам музика по цел ден, па така да би требало да има попристоен простор за да ставам некоја песна повеќе.

Па, препорачајте некое (не е битна цената - но да не биде изгор), ох анд ќе го земам телефонот од One (ако има некаква врска).

:)

Зашто бе така зборувате за Алкател. Искрено и јас го мрзев и ми делуваше некако чкарт, но после испадна дека е супер.

Ај сега да прашам. Како да го исклучам звукот кога сликам на Алкател ОТ-995? Чепкав сегде, но ништо не најдов.

Помош ми стаса ММС порака и неможам да ја видам имам Samsung mini galaxy GT- s5570 се јавив во т-мобиле ми рекоа сам требало да го подесам чепкав нешто и не успеав некоја идеја?

Што ти пишува во MMS пораката? Нема некој линк за да ја видиш?

Зашто бе така зборувате за Алкател. Искрено и јас го мрзев и ми делуваше некако чкарт, но после испадна дека е супер.

Ај сега да прашам. Како да го исклучам звукот кога сликам на Алкател ОТ-995? Чепкав сегде, но ништо не најдов.

Пробај вака (не сум пробал, би требало да може): Поврзи го телефонот со РС преку USB, влези во тие фолдерите, барај ги аудио фајловите, најди го тој што е за сликање и избриши го или смени го.

Дајте бе кажете што е проблемов со нокиава 5800, инсталирав и нокиа суит и сите драјвери ама, мтп не се инсталира. решение? еве и слика:slika1.pngslika2.PNG

Чарее?

Што ти пишува во MMS пораката? Нема некој линк за да ја видиш?

Пробај вака (не сум пробал, би требало да може): Поврзи го телефонот со РС преку USB, влези во тие фолдерите, барај ги аудио фајловите, најди го тој што е за сликање и избриши го или смени го.
Имам превземи но неможам да ја превземам никако

недобар, мало закржлавено телефонче

земи одбери нешто со поголем екран
телефонов ми е даден на поклон само апарат... неможам полнач да му најдам-микро УСБ влага ама не пуни никако.. се плашам да не е сјебам телефонот?

телефонов ми е даден на поклон само апарат... неможам полнач да му најдам-микро УСБ влага ама не пуни никако.. се плашам да не е сјебам телефонот?
Си сака полнач за него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom