Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да земам телефонче на старо до кај 12.000 денари меЏутим сакам да земам некој со подобра задна камера со блиц, ајде сеа тие шо имаат поголемо искуство нека ми дадат некој совет кој телефон има така солидна камера и е ноќен сликач :))))

Сакам да земам телефонче на старо до кај 12.000 денари меЏутим сакам да земам некој со подобра задна камера со блиц, ајде сеа тие шо имаат поголемо искуство нека ми дадат некој совет кој телефон има така солидна камера и е ноќен сликач :))))
Чисто за слики? За тие пари мислам Нокиа Н9.

На Андроид оперативен систем сакав :) али фала сепак
До пред некое време еден од членовите продаваше Sony Xperia P за 12,500, ама го продаде мислам.

Види Sony Ericsson Xperia Arc S, мислам се наоѓа за тие пари, би требало да има добра камера.

До пред некое време еден од членовите продаваше Sony Xperia P за 12,500, ама го продаде мислам.

Види Sony Ericsson Xperia Arc S, мислам се наоѓа за тие пари, би требало да има добра камера.

Најдов и поевтин Xperia P јас само ме загрижува батеријата :) значи Арч ?? фала ти :)

Најдов и поевтин Xperia P јас само ме загрижува батеријата :) значи Арч ?? фала ти :)
Јас колку што знам, во рамките на тој буџет... Е, сега, ако можеш да најдеш Galaxy S II за тие пари би било уште подобро - ама не знам колку е реално, не сум гледал толку по огласите за половни телефони.

Помеѓу P и Arc земај го P-то. Имам дома таков, камерата е навистина и повеќе од одлична навечер вади многу подобри слики од останати телефони таа класа. Батеријата 2-3 дена со повремено чачкање, wifi, јавувања итн.

Помеѓу P и Arc земај го P-то. Имам дома таков, камерата е навистина и повеќе од одлична навечер вади многу подобри слики од останати телефони таа класа. Батеријата 2-3 дена со повремено чачкање, wifi, јавувања итн.
Не е точно,ноќе не вади баш добри слики,а батеријата со повремено чачкање неможе повеќе од ден и пол а сестра ми има Arc S,камерата е тука негде само незнам какви слики вади ноќе,иначе да P-то е подобар од Arc S..

Едно прашање: во вип за да се види сметката се пишува *101#
Како можам да видам на ваков или сличен начин сметка на т мобиле припејд картичка.
или пак да можи преку порака за да се види? има решение?

Не е точно,ноќе не вади баш добри слики,а батеријата со повремено чачкање неможе повеќе од ден и пол а сестра ми има Arc S,камерата е тука негде само незнам какви слики вади ноќе,иначе да P-то е подобар од Arc S..
Епа ајде биди малце детектив и види шо слики вади а стварно јас се мислам помеѓу овие два модела однсонсо помеѓу Пи и Арч (само арч) само сеа прашање е кој е бољи а на Пи-то може ден да му тера батеријата со еден два саати на нет и неколку јавувања?

Фала другарче...ипак важно ми е да вади поарни слики на вечер

Овие незнаат, ама ја знам дека си женет :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom