- Член од
- 7 декември 2010
- Мислења
- 151
- Поени од реакции
- 39
па сите ....Каква app?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па сите ....Каква app?
па сите ....
и игрите не ги уклучуваШто имаат врска апликациите со Sim картицата? Тие работат со и без SIM.
Уклучи некоја игра и ако ти излезе нешто, прати скриншот (sleep + home)
и игрите не ги уклучува
Некој да знае на samsung galaxy S3 колку пари би било стакло да се смени?
Јас имам ХТЦ десајр ХД со подршка за МК Кирилица, оди во сетинг има таму што покажува таа апликација што си инсталрал за подршка и селектирај таа да биде примарна и рестартирај и толкуImam HTC DESIRE HD... Sakam da stavam kirilica za pisuvanje, ama ne mozam... Simnuvam makedonska kirilica odam po propisanoto i pak ja nemam... Može li nekoj podetalno da mi objasni..???
Fala...
Самсунгот !Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 4S?
Може некој да ми каже кој е подобар, перформанси, квалитет итн? Фала однапред![]()
Види, ако споредуваш хардвер и тоа што е вградено во Самсунгот, веројатно е подобар од 4С. Самсунгот работи одлично, го немам ама го имам доста чепкано и ќе го купам во септември кога ќе продолжам договор.Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 4S?
Може некој да ми каже кој е подобар, перформанси, квалитет итн? Фала однапред![]()
Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 4S?
Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 4S?