Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Му направив Update на мојот LG GT540 од v2.1 vo v2.3.7. Гледам дека е далеку подобро, но дали има некој програм кој што би направил телефонот да работи од 360 до 700Mhz. Гледам дека низ YouTube има вакви заебанци, ама дали некој има што знае како тоа да го направам? (Додуша не ни знам, мојот на колку Mhz работи :/ )

a inace, slusnav deka ima opcija za javuvanje od mobilen kon mobilen preku gprs, kako moze toa da go napravam na mojot nokia 5800. So aplikacija ili?

a inace, slusnav deka ima opcija za javuvanje od mobilen kon mobilen preku gprs, kako moze toa da go napravam na mojot nokia 5800. So aplikacija ili?

Skype или Viber (има и други ама овие се најактуелни)

Ama jas sakam da ne sme dvajcata samo jas, ili samo onoj koj povikuva, drugiot da ne e. E sega ima takva aplikacija ili nema?

Има ама се плаќа нормално. Ќе си ставиш кредит на Skype или Viber и ете ти.

Некој да има купено HTC explorer ? Да се пофали задоволен перфоманси, батерија?

имам iPhone 4s кога сакам да уклучам app ми вика Input T cart! или SIM card is not ready. шо треба да значи тоа појма немам треба нешо да се инсталира или???? иначе телефонот е земен од Шведска..

Znae li nekoj ,prasuvam uste ednas?
Провери низ мобилариве низ градов. Отиди до операториве и прашај ги каде им е официјалниот сервис, и отиди таму. Пиши им на Самсунг директно, и прашај кој може да ти помогне за поправка. За цена, иди на ebay и види како се продаваат екрани за S3.

Според она што видов сега на ebay, од 200$ па нагоре се цените за екранот.

Провери низ мобилариве низ градов. Отиди до операториве и прашај ги каде им е официјалниот сервис, и отиди таму. Пиши им на Самсунг директно, и прашај кој може да ти помогне за поправка. За цена, иди на ebay и види како се продаваат екрани за S3.

Според она што видов сега на ebay, од 200$ па нагоре се цените за екранот.
А како да им пишам на Samsung?...Колку што видов на нивната официјална страна ја нема Македонија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom