Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден Alcatel OT-S120 и не е уклучен подолго време и сега ми бара некој NCK code. Знае некој кој може да биде затоа што гледам и по нет доста луѓе го бараат а документиве за телефонов не можам да ги најдам

Од каде си го земал телефонот? Ако ти е од некој од операториве може и да е кодиран на таа мрежа од кај што си го земал. Види пробај стави од сите три оператори и пробај да видиш да не е заклучен на некоја мрежа.

Имам еден Alcatel OT-S120 и не е уклучен подолго време и сега ми бара некој NCK code. Знае некој кој може да биде затоа што гледам и по нет доста луѓе го бараат а документиве за телефонов не можам да ги најдам

Тоа е заклучување на мрежа, отиди во мобилара да ти го декодираат
--- надополнето: Aug 19, 2011 6:33 PM ---
Другар има Htc touch pro 2 донесен од Америка, телефонот работи на Windows и работата е што не му прави многу мерак тој систем. Дали постои можност место Windows да инсталира Android или тешко? Фала однапред.

Може ама како ќе работи и како се става види си на Xda developers и слично

http://youtu.be/fa1Eu_hzX8Q

Имам самсунг с8300 го ставив да се полни и нешто направи пуф кај усб-то и ми се исклучи телефонот го уклучив и сега не работи коплето уес Ц и тачот на телефонот додека камерата страничните копчиња и копчето НО си работат нормално ...сега усб портот мирисат на изгорено - некој да ми каже што е проблемот?!?!?!?!?

Однеси го на сервис, вака на невидено неможе ни да нагаѓаме.

Имам слушнато дека за Nokiа 1100 RH-18 произведен во германија хакерите давале големи суми за овие телефони.Јас имам исти таков модел само произведен е во Унгарија.Дали вреди како тој што е произведен во Германија

Имам слушнато дека за Nokiа 1100 RH-18 произведен во германија хакерите давале големи суми за овие телефони.Јас имам исти таков модел само произведен е во Унгарија.Дали вреди како тој што е произведен во Германија

Не ... и касниш мнооооооооооогу со муабетов

Decki imam nokia n70 i ne go koristev dolgo vreme, no sega mi zatreba i go palam no so stranska karticka i mi bara Lock Code i ne znam koj e ( nikogas ne sum ukucuval vakov kod ) dajte care :) blagodaram odnapred

Имам едно прашање до вас дали ке може да им се верува на овие кинески страници за продазба преку интернет сакам да зимам некој работи ги гледам тука се ефтини и некое телефонче па ако има некој некоја информација или искуство нека пише дали стигнуваат за колку време од прилика за деалекстрим знам дека стигаат ама им треба 3-4 недели ама ако има некој искуство нека каже....

http://www.dealextreme.com/
http://www.chinabuye.com/

дали би се исплатело од овдека да земам некое телефонче за 2000-3000 денари имам слушнато дека не чинат ама и дека некој се погодуваат па се мислам .................... ФАЛА :)

Барам најефикасен начин за декодирање на iPhone 3. Гледам на интернет неколку варијанти но не сакам да рискирам да не го пореметам оперативниот систем па да имам проблеми во иднина. Ако некој го декодирал со проверена постапка ве молам споделете.

Дали некој од вас има Sony Ericsson Cedar и ако има како е задоволен од него ? Планирам да го земам па ме интересираат лични искуства ... колку што видов на нет има повеќе пофалби отколку критики за него ... ме интересира колку е стабилен во работата и дали батеријата држи барем 3-4 дена ... досега имам одлично искуство со телефоните на Sony Ericsson и пак планирам да земам од нив . Исто така ме интересира што оди заедно со телефонот во кутијата ( слушалки , УСБ кабел итн. ) .

Дали некој од вас има Sony Ericsson Cedar и ако има како е задоволен од него ? Планирам да го земам па ме интересираат лични искуства ... колку што видов на нет има повеќе пофалби отколку критики за него ... ме интересира колку е стабилен во работата и дали батеријата држи барем 3-4 дена ... досега имам одлично искуство со телефоните на Sony Ericsson и пак планирам да земам од нив . Исто така ме интересира што оди заедно со телефонот во кутијата ( слушалки , УСБ кабел итн. ) .

Заборавив да прашам дали во продажните места на Т-Mobile ( го има таму ) овој телефон е кодиран само за Т-Мобиле картичка или не е кодиран ?

Имам едно прашање:

Т-мобиле нуди 3г интернет, но има пакети web n walk. Дали во суштина тие web n walk пакети се за користење на 3Г интернет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom