Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажете некои добри слушалки за Нокиа 3600! Овие што ми идеа со телефонот ми беа добри се до сега, кога почнав секој ден да патувам со автобус, па многу се ми тивки наспроти бучавата на автобусот! Инаку телефонот има обично џекче за слушалки, не подржува компјутерски слушалки...

Дај кажете некои добри слушалки за Нокиа 3600! Овие што ми идеа со телефонот ми беа добри се до сега, кога почнав секој ден да патувам со автобус, па многу се ми тивки наспроти бучавата на автобусот! Инаку телефонот има обично џекче за слушалки, не подржува компјутерски слушалки...

Ти пишав понуда на ПП

imam sony ericsson c902 koga ja menam temata ne mi se menuvaat ikonite na menito probav razlicni temi pak ne biduva ima nekoe resenie???

Кој е подобар од овие два: sony k800i или sony w595i? Се двоумам меѓу овие два...

Значи да не се мислам многу да го земам k800i

Па да во секој случај ќе бидеш презадоволен од него иако е постар модел како што кажав ... новиве модели неможе да му се фатат кога се работи за камера, издржливост и слично а не па ср*њето W595

Здраво, имам Samsung Galaxy 3 од овие у T-mobile со Андроид 2.1 па дали може да се направи upgrade и ако може некoј туторијал...а да и никако неможам да го rootiram, сигурно некаде грешам.....помош???

Фала унапред :salut::smir:
P.S

Шо мислете за телефончето,...? :)

Луѓе, кажете ми дали по скапо е кога пракам слика преку телефон ?( MMS ) Или исто си е 5 денари:) ?

Дали постои некоја програма за Samsung D900i за читање на pdf, word фајлови?

Дали можам од Лг гд330 да испратам порака во гиф формат?
Јас пробав да си ја испратам сам небе и кога ми стигна пораката во неа ми пишува: The following file could not be converted for your device.
Ми треба помош!

Барам батерија за Самсунг е590 и Сони Ериксон Г705
Понуди на ЛП

ми треба проект или теми за полагајне на државна матура во отсек туризам ве молам помогнете ми .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom