Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Што подразбираат T-Mobile под сите национални мрежи?Дали се влкучуваат и самите себе или?

Како да активирам SMS на t-mobile,не можам да праќам пораки,а на страната ги нема нагодувањата.Знам дека некој код требаше да се внесе...

Како да активирам SMS на t-mobile,не можам да праќам пораки,а на страната ги нема нагодувањата.Знам дека некој код требаше да се внесе...

Јави им се во техничка поддршка.

Знам бројот некако одеше : +50000000111,нешо слично на ова беше па го препишав од друг мобилен и си работеше без проблем!
Ова во сетингс кај пораките треба да го има да го запишеш,види од друг моб шо е на t-mobile!
Ако не...послушај си го Корун! :)

Колку би ме чинело да направам Самсунг Д900и ,има еден проблем кога е затворен не свири,а ако го кренам макар 1 cm си почнува звукот????

Кога сакам да инсталирам некои .јад фајлови пред да почни инсталацијата ми пишува "Compulsory attributes missing" и не се инсталира.. иначе имам SE vivaz pro (s605th)

zdravo baram pomos. od vas na memoriskata kartica za vo telefonot mi pisuva deka e zabraneto da se pisuva dali imate nekoja informacija kako moze da ja trgnam taa zabrana

zdravo baram pomos. od vas na memoriskata kartica za vo telefonot mi pisuva deka e zabraneto da se pisuva dali imate nekoja informacija kako moze da ja trgnam taa zabrana

Извади ја картичката и види дали на неа од страна има едно како прекинувач/лизгачко копче

POMOS MENUVAM ASUS F5Z LAPTOP KUPEN PRED 1 GODINA SEUSTE POD GARANCIJA KUPEN OD AMC SO 4 GIG RAM 250GIG HDD
521MB GAFICKA I 2.0MEGAHERCI PROCESOR SO DUAL CORE X2 QL NEW TEHNOLOGU MN JAK

LAPTOPOT GO MENUVAM ZA I PHONE 3G,3GS,ILI XPERIA X1

POMOS MENUVAM ASUS F5Z LAPTOP KUPEN PRED 1 GODINA SEUSTE POD GARANCIJA KUPEN OD AMC SO 4 GIG RAM 250GIG HDD
521MB GAFICKA I 2.0MEGAHERCI PROCESOR SO DUAL CORE X2 QL NEW TEHNOLOGU MN JAK

LAPTOPOT GO MENUVAM ZA I PHONE 3G,3GS,ILI XPERIA X1

Како прво, НЕ СЕ ДЕРИ.
Како второ, си ја утнал темата. Тука треба да го напишеш ова.

Некој да ми помогне ако може.. #3803.. фала..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom