Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Барам низ продавнициве ама нигде неможам да најдам нокиа 5530 бел. :(

Ахх, и како да си го дознаам пасвордот на мојот вајрлесс на мојот компјутер ??

Kupiv Alcatel-ot 800 i sakam preku usb da prefrlam nesto od komot,ama mi vikat not reconoized device,probav od cd da instlairam drajveri Alcatel PC Suite ama pak nisto.Imam window 7 64bit.Ako mozit PRogram za 64bit.

Не ти го препознава воопшто како уред, што значи - или конекторот ти е проблем или кабелот.

Не игра никаква улога оперативниот систем, драјверите или програмите за да ти биде препознаен од страна на компјутерот. :)

или пак можеби има нешто чепнато во менито, ако немаш битни податоци ресетирај го и пробај пак.

Средив со формат наново на комот,сега се си е ок.Само да прашам да ми кажит некој каков формат на видео и аудио подржвит овај телефон,знам само за видео дека подржвит 3гп ама дали други формати нзн,.

Пробав да ставам нов фирмвер, со NSU и почне, но потоа пи се покаже на екранот, lost the connectoin to the device, i треба да го искл телегоно, па повторно да го конектирам, ама пак истото...
Nokia 5530 XpressMusic...

Имам едно прашање, дали знае некој дали има и од каде да симнам Garmin или TOM TOM за SE G705, ама ако може некоја кракната верзија :)

Кракната сигурно не постои за телефоните кои се без оперативен систем, т.е. со подршка на JAVA. Колку и што сум информиран и платена не постои од нив сега за сега... да така Google Maps xD

Да не некој знае колку чини да се смени екран и вифи на ајфон 2г?

Сега друг проблем :@.

Читам на каталогот дека интернетот е 3 месеци гратис,бев пола сат и ми зеде едно 10-20 ден.Како да го активирам нетот,web'n'wakj S! 20mb.

Na koj broj trebit so trebit i na koj broj da znam uste kolku pari imam ,na koj broj se gledat uste kolku net imam,apsolutnu sve ako mozit :D

Да не некој знае колку чини да се смени екран и вифи на ајфон 2г?

Екранот е 7000 денари со монтажа, 5500 без. Доволно ти кажува ова. Вифито е дополнителен трошок во зависност од дефектот, вифи чип е околу 40евра, вифи антена со коаксиални кабли е 25евра итн...

ako mozit i strana za igri i sliki i sve dr za mojov telefon.I ve molam pogore prasajneno odgovorete go.

Alcatel-ot 800 mi e,.

Барам низ продавнициве ама нигде неможам да најдам нокиа 5530 бел. :(

Ахх, и како да си го дознаам пасвордот на мојот вајрлесс на мојот компјутер ??

Мислам дека во Македонија сеуште го нема ако не те лажам.
А за пасвордот ке се јавиш на 0800 12345 ако си на max adsl.

imam eden 8800, sam si se stava na hands-freepa i togas moze da se zbori samo na loudspeaker.. Sto bi mozelo da bide problemot? I kolkj cini da se popfavi?

ако можит страна за игри и апликации за мојов телефон. Алцател-от 800

Најдов една страна ама игриве не се играат убо,па затоа ако знет некој нека кажит.

imam eden 8800, sam si se stava na hands-freepa i togas moze da se zbori samo na loudspeaker.. Sto bi mozelo da bide problemot? I kolkj cini da se popfavi?

(ова куцав од телефон па затоа текстот е рок-ен-рол) прочитав дека можнно е проблемот да е со тој излезот за слушалките... тој заменлив е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom