Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ајт да прашам и јас...сакам да ставам кредит од пост-пејд на при-пејд (за ВИП се работи)
Како иде таа процедура,што треба да пишам за да пратам кредит ???

Испратете бесплатна SMS порака на бројот 1443 со содржина “DOPOLNI”, додадете ги бројот на Vip Припејд корисникот (07Х ХХХ ХХХ) и износот на кредитот ХХХ што сакате да го префрлите (минимум 100 денари и максимум 300 денари за едно надополнување).

Подетално

Aбе не за џабе сите оператори имаат веб страни. На нив се пишува. Ама кој да провери :toe:

Испратете бесплатна SMS порака на бројот 1443 со содржина “DOPOLNI”, додадете ги бројот на Vip Припејд корисникот (07Х ХХХ ХХХ) и износот на кредитот ХХХ што сакате да го префрлите (минимум 100 денари и максимум 300 денари за едно надополнување).

Подетално

Aбе не за џабе сите оператори имаат веб страни. На нив се пишува. Ама кој да провери :toe:

Мрзата си го прави своето :kesa:

И фала за помошта...

Ајде Скопје, Ајде Вардар. - А. C. A. B. :pos2:

Абре телефонот на сликата што ке ја пастирам ме интересире дали во него има теми ??

se-s312-2.jpg

simboli

Aj napisete kade da najdam objasnuvanje za simbolite od tipot na:
-) / -:D / -:S
i drugite simboli ili nekoj neka gi objavi tuka.
Fala i pozz

Софтвер за нокиа н96 колко пари е за да се става....:tapp: нокиа н96 имал софтвер на н85.....

Nokia N96

На оваа тема поставувајте ги вашите „проблематични“ прашања, а сите ние заедно ќе се потрудиме да најдеме решение за проблемот.
Имам проблем со Nokia N96 кога влегувам во Zip menager ме префрлува на интернет...И дали може да го инсталирам од ново софтверот....или како да го рестартирам телефонот..(не го знам кодот)....дли може некако да се најде?????????Помошшш

Има ли низ скопјево некоја мобиларница што откупува мобилни за пари (несакам смена) и каде

Има ли низ скопјево некоја мобиларница што откупува мобилни за пари (несакам смена) и каде

Мислам дека се викаше Мобил Шоп, види на пазар 3 таму ги има!

Aj napisete kade da najdam objasnuvanje za simbolite od tipot na:
-) / -:D / -:S
i drugite simboli ili nekoj neka gi objavi tuka.
Fala i pozz

Пробај види тука да не е ова шо бараш!

http://www.computerhope.com/jargon/e/emoticon.htm

имам еден самсунг c260 и кога го вклучам ми пишува "The time & date must be set due to battery change continue?" i stiskam na kопчината не реагират ако знае некој нека пише:uvo:

Па речиси во сите мобилари откупуваат,ама цената која ке ти ја понудат......:jaj::jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom