Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ајт да прашам и јас...сакам да ставам кредит од пост-пејд на при-пејд (за ВИП се работи)
Како иде таа процедура,што треба да пишам за да пратам кредит ???
Испратете бесплатна SMS порака на бројот 1443 со содржина “DOPOLNI”, додадете ги бројот на Vip Припејд корисникот (07Х ХХХ ХХХ) и износот на кредитот ХХХ што сакате да го префрлите (минимум 100 денари и максимум 300 денари за едно надополнување).

Подетално

Aбе не за џабе сите оператори имаат веб страни. На нив се пишува. Ама кој да провери :toe:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Испратете бесплатна SMS порака на бројот 1443 со содржина “DOPOLNI”, додадете ги бројот на Vip Припејд корисникот (07Х ХХХ ХХХ) и износот на кредитот ХХХ што сакате да го префрлите (минимум 100 денари и максимум 300 денари за едно надополнување).

Подетално

Aбе не за џабе сите оператори имаат веб страни. На нив се пишува. Ама кој да провери :toe:

Мрзата си го прави своето :kesa:

И фала за помошта...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ајде Скопје, Ајде Вардар. - А. C. A. B. :pos2:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Абре телефонот на сликата што ке ја пастирам ме интересире дали во него има теми ??

Член од
5 декември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
3
simboli

Aj napisete kade da najdam objasnuvanje za simbolite od tipot na:
-) / -:D / -:S
i drugite simboli ili nekoj neka gi objavi tuka.
Fala i pozz

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Софтвер за нокиа н96 колко пари е за да се става....:tapp: нокиа н96 имал софтвер на н85.....

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Член од
22 декември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Nokia N96

На оваа тема поставувајте ги вашите „проблематични“ прашања, а сите ние заедно ќе се потрудиме да најдеме решение за проблемот.
Имам проблем со Nokia N96 кога влегувам во Zip menager ме префрлува на интернет...И дали може да го инсталирам од ново софтверот....или како да го рестартирам телефонот..(не го знам кодот)....дли може некако да се најде?????????Помошшш

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Има ли низ скопјево некоја мобиларница што откупува мобилни за пари (несакам смена) и каде

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Има ли низ скопјево некоја мобиларница што откупува мобилни за пари (несакам смена) и каде

Мислам дека се викаше Мобил Шоп, види на пазар 3 таму ги има!

Aj napisete kade da najdam objasnuvanje za simbolite od tipot na:
-) / -:D / -:S
i drugite simboli ili nekoj neka gi objavi tuka.
Fala i pozz

Пробај види тука да не е ова шо бараш!

http://www.computerhope.com/jargon/e/emoticon.htm

Член од
28 ноември 2009
Мислења
117
Поени од реакции
10
имам еден самсунг c260 и кога го вклучам ми пишува "The time & date must be set due to battery change continue?" i stiskam na kопчината не реагират ако знае некој нека пише:uvo:

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Па речиси во сите мобилари откупуваат,ама цената која ке ти ја понудат......:jaj::jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom