Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаш да кажеш дека не постои такво нешто или??? не сватив најубаво....Ја иначе прв пат слушам за вакво нешто, а имав 3-4 телефони што се на Symbian и не сретнав вакво нешо...сеа на Н95 исто такво нешто не сретнав незз????

Значи треба да имаш хардвер ко за почеток (фм трансмитер) вградено на телефонот ... па после и софтвер со кој ќе го раководиш нормално ... е сеа на Н73 па ни на Н95 неможе да се стави ништо за да има трансмитер

аха фала уште еднаш, иначе да н78 бил телефонот
n78k.jpg

Значи имам Sony Ericsson W395.
Кога си пуштам од страната на тмобиле сетинзи за интернет , телефонот ми бара некој Пин за да ги инсталирам. Го пишам пинот од телефонот ама не е.
Незнам шо пин да напишам. :toe:

Кога си пуштам од страната на тмобиле сетинзи за интернет , телефонот ми бара некој Пин за да ги инсталирам. Го пишам пинот од телефонот ама не е.
1234(5)

имаш на страната пишува ако ти побара пиши го хххх така да процитај побаво негде би требало да има позз

Ne znaev kaj da prasam pa ke prasam ovde
e vaka imam nokia 5800 xm i na folderot na sliki i video so e dali moze da mu se stavi nekoj kod kako so e mozno na dR nokii i kako mozam.`/

Имам е51 кога ќе се обидам да ставам некоја тема што не е постојните телефонот (која и да било тема соодветна за телефонот, а симната од нет) ми го дава следниот проблем:

Certificate error.
Contact the application suplier.

Што е проблемов?

Едит: Решен е проблемот! :)

како можам на телефон да имам интернет, преку Блутут во компјутер??

Да Ве питам нешто. Каде се наоѓа вибраторот на Самсунг сгх е250. (ми треба за да го ставам во маус :baeh: )

ЕДИТ: најдов... одма над екранот. до звучникот.

Да Ве питам нешто. Каде се наоѓа вибраторот на Самсунг сгх е250. (ми треба за да го ставам во маус :baeh: )

ЕДИТ: најдов... одма над екранот. до звучникот.

WTF хахаха за што ќе ти служи мн ме занима :vozbud:

Дајте предглог за добар телефон (Sony Ericsson, по можност) со добра камера (2, 3 mpx, и блиц да има) и да е добар за музика и сл..

и цена пишете XDD

:bilokojzbor:

Дајте предглог за добар телефон (Sony Ericsson, по можност) со добра камера (2, 3 mpx, и блиц да има) и да е добар за музика и сл..

и цена пишете XDD

Za toa so baras eve ti predlog c510 so 3mp i blic 8000den na pripejd ti e ili jas prodavam k850i so 5mp xenon blic 4gb m.kart. 7000den

и цена пишете XDD

Jas prodavam Sony Ericsson K810i, so 3.2MP kamera, 512MB memoriska karticka, 3G.

Istotaka imam instalirano novi sound driveri, i zvukot od slusalki e fantasticen.

Slusalki, USB kabel, polnac

Cena: 4000 den

Јас да прашам нешто.
На пример ако одам во Космофон, дали ќе можат да ми ја прикажат целосната листа на повици со име и презиме на сопственикот на бројот(вклучено и тие со скриен број), појдовни, дојдовни, пропуштени, секакви?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom