Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Сакаш да кажеш дека не постои такво нешто или??? не сватив најубаво....Ја иначе прв пат слушам за вакво нешто, а имав 3-4 телефони што се на Symbian и не сретнав вакво нешо...сеа на Н95 исто такво нешто не сретнав незз????
Значи треба да имаш хардвер ко за почеток (фм трансмитер) вградено на телефонот ... па после и софтвер со кој ќе го раководиш нормално ... е сеа на Н73 па ни на Н95 неможе да се стави ништо за да има трансмитер

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
аха фала уште еднаш, иначе да н78 бил телефонот

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Значи имам Sony Ericsson W395.
Кога си пуштам од страната на тмобиле сетинзи за интернет , телефонот ми бара некој Пин за да ги инсталирам. Го пишам пинот од телефонот ама не е.
Незнам шо пин да напишам. :toe:

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Кога си пуштам од страната на тмобиле сетинзи за интернет , телефонот ми бара некој Пин за да ги инсталирам. Го пишам пинот од телефонот ама не е.
1234(5)

Day4walker

Doyle Brunson
Член од
18 ноември 2008
Мислења
132
Поени од реакции
8
имаш на страната пишува ако ти побара пиши го хххх така да процитај побаво негде би требало да има позз

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Ne znaev kaj da prasam pa ke prasam ovde
e vaka imam nokia 5800 xm i na folderot na sliki i video so e dali moze da mu se stavi nekoj kod kako so e mozno na dR nokii i kako mozam.`/

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Имам е51 кога ќе се обидам да ставам некоја тема што не е постојните телефонот (која и да било тема соодветна за телефонот, а симната од нет) ми го дава следниот проблем:

Certificate error.
Contact the application suplier.

Што е проблемов?

Едит: Решен е проблемот! :)

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
како можам на телефон да имам интернет, преку Блутут во компјутер??

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Да Ве питам нешто. Каде се наоѓа вибраторот на Самсунг сгх е250. (ми треба за да го ставам во маус :baeh: )

ЕДИТ: најдов... одма над екранот. до звучникот.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Да Ве питам нешто. Каде се наоѓа вибраторот на Самсунг сгх е250. (ми треба за да го ставам во маус :baeh: )

ЕДИТ: најдов... одма над екранот. до звучникот.
WTF хахаха за што ќе ти служи мн ме занима :vozbud:

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Дајте предглог за добар телефон (Sony Ericsson, по можност) со добра камера (2, 3 mpx, и блиц да има) и да е добар за музика и сл..

и цена пишете XDD

:bilokojzbor:

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Дајте предглог за добар телефон (Sony Ericsson, по можност) со добра камера (2, 3 mpx, и блиц да има) и да е добар за музика и сл..

и цена пишете XDD

Za toa so baras eve ti predlog c510 so 3mp i blic 8000den na pripejd ti e ili jas prodavam k850i so 5mp xenon blic 4gb m.kart. 7000den

Член од
3 октомври 2008
Мислења
451
Поени од реакции
164

и цена пишете XDD

Jas prodavam Sony Ericsson K810i, so 3.2MP kamera, 512MB memoriska karticka, 3G.

Istotaka imam instalirano novi sound driveri, i zvukot od slusalki e fantasticen.

Slusalki, USB kabel, polnac

Cena: 4000 den

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Јас да прашам нешто.
На пример ако одам во Космофон, дали ќе можат да ми ја прикажат целосната листа на повици со име и презиме на сопственикот на бројот(вклучено и тие со скриен број), појдовни, дојдовни, пропуштени, секакви?

Kajgana Shop

На врв Bottom