Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
E vaka sega... Napraiv belja edna ustvari ne jas nekoj mi ja napravi ovaa zaebancija, imeno mi go smenil nekoj passot od Settings > Calls > Manage calls > Restrict Calls > All Outgoing > itn itn ...

Sega ne mozam da se javuvam nigde , dajte kazete nekoe care za ovaa rabota.

Probav so Master Reset nesaka ne znam sto drugo da probam aj kazujte.
btw na K750 e sevo ova :)

Fala.

иди Settings > Calls > Manage calls > Restrict Calls >Canncel All kodot e 0000

иди кај провајдерот, со документите на кое име гласи бројот и лична карта. Само они можат да ти средат работа - Престани да спамуваш по форуми!

Некро имам еден самсунг В200 сега не знам што може да му биде дали е батеријата или нешто друго.Батерија вика дека е полна али кога сакам да побарам некого одма се гаси телефонот.Да не знаеш што може да е тоа и ако знаеш дали се поправа и колку?Поздрав

иди кај провајдерот, со документите на кое име гласи бројот и лична карта. Само они можат да ти средат работа - Престани да спамуваш по форуми!

Па не спамував работата е сериозна.

Некро имам еден самсунг В200 сега не знам што може да му биде дали е батеријата или нешто друго.Батерија вика дека е полна али кога сакам да побарам некого одма се гаси телефонот.Да не знаеш што може да е тоа и ако знаеш дали се поправа и колку?Поздрав

Најверојатно е софтверот.

на полњач кога ти е телефонот и кога ќе завртиш, гасне?

пак јас :) кога го полнам телефонот, веројатно кога е веќе наполнета батеријата, полначот почнува да зуи како луд, звучи како да ќе се запали секој момент, а не е ни згреан ни ништо... нормално е тоа, или да идам да ги тепам по глава тие од мобиларата? :)

Имам Нокиа 9300. Е сега што е штосот: Сакам да пишувам word документи во кирилична подршка/фонт со телефонот. Дали е ова можно?

za S60 имаше кирилична подршка ама за Ѕ90 не сум нашол сеуште, т.е. поправо не сум ни барал. http://gsmhosting.com/vbb би те упатило на други форуми кои тие форуми би те упатиле каде би можел да најдеш кирилична подршка за симбиан, дека постои - сигурно, ама баш за тој модел и дали е фри верзија немам појма.

Mnogu cesto koga gi sporeduvam mobilnite na gsmarena citam EDGE,HSCSD no neznam sto znacat.Ke moze nekoj da mi objasni.

има тема за тоа. Едукација за мобилна технологија беше нешто, имаш и опција Search иначе таа тема би требало да биде на 3/4та страна од пофорумов.

imam nokia comunicator 9210i, problem e sto flet kabelot ne cini,ako znae nekoj dobar servis, i od prilika koja cena e neka pise PLEASE na PP.Fala mnogu

imam nokia comunicator 9210i, problem e sto flet kabelot ne cini,ako znae nekoj dobar servis, i od prilika koja cena e neka pise PLEASE na PP.Fala mnogu
јас знам многу добри сервиси, во неколку од нив работам и соработувам. Е сеа проблемот е што имам само за 9210, незнам дали се исти со 9210и хаха... :) а не сум мењал више од 3 години за тој телфон флет, да така незнам ни флетот што го имам т.е. два флета имам дали се воопшто исправни. ако ти е на наминување да го остаиш телефонот на ден/два да проверам цената би била 1600 денари со монтажа.

A koga snimam video na nokia 6600 ogranicen sum na 10 sekundi.Kako moze da se resi toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom