Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Sony Ericsson P800 ама ми пукна дисплејот и сега неможам да го користам. Има ли чаре? Може ли да му се смени дисплеј и колку ќе ме кошта? Некро помагај друже...

Имам Sony Ericsson P800 ама ми пукна дисплејот и сега неможам да го користам. Има ли чаре? Може ли да му се смени дисплеј и колку ќе ме кошта? Некро помагај друже...
Поскапо одколку да најдеш исти таков на старо:) Освен тоа не верувам дека ќе најдеш дисплеш за него.

I mene mi se ima deseno toa na istiot telefon ama pred edna godina,ako mozes da najdes nekoj kraden P800 ok:)ako ne staj go pod krevet i kupi si nov:)

Фрли го и купи си друг Р800 да го е**м, не е мобилен од 300 евра, целиот телефон е околу 40 евра :)

Не троши нерви и време да најдеш само дисплеј, пошто нема да најдеш.

Помоагам: 4700 денари со монтажа, во рок од 12 дена одкако ке го порачаш пристигнува дисплејот.
Помагам 2 дел: иди на бит пазар, (послушај го Мистичниот) и купи си ист таков за 50 евра можда и помалце, немора тој да го користиш само дисплите смени ги и евентуално тој чувај си го за батерја, маска, звучниче, микрофонче, ролерче итн...

еј ке може некој да ми препорача мсн за мојот нокиа 6680 што го пробал и му функционираал добро?

Некро брат колку е да се смени или поправи екран на сони ериксон к750 колку ке ме чини и за колку време се прави ако може побрзо да ми кажеш ако ми одговара цената одма доаѓам ок.Чекам одговор.Поздрав брат.

Некро брат колку е да се смени или поправи екран на сони ериксон к750 колку ке ме чини и за колку време се прави ако може побрзо да ми кажеш ако ми одговара цената одма доаѓам ок.Чекам одговор.Поздрав брат.
1850 денари, помалку од 400 секунди трае монтажата.

т.е. си имам мерено на штоперица 115 секунди ми е рекордот.

Кај ти беше сервисот брат кажи ми и до кога работиш.Може во евра да се плати да не раситнувам :)

Кај ти беше сервисот брат кажи ми и до кога работиш.Може во евра да се плати да не раситнувам :)
па јас уствари сакав да ти кажам цена во евра, оти повеќе ми одговара така - иначе во евра е точно 30 евра.

На водњанска ќе побараш алфа мобил, одма до вила кафе... аман! :) тука кај семафорите што се дели со васил ѓоргов и железничка, нема шанси да промашиш ако гледаш од дал фуфо - галија.

ако ти е уз пат - помини некад кај мене на работа, не се форматираат преку обичен кард ридер кога имаат грешки при запис на податоци, ова е нешто слично како кај хард дисковите што се бед сектори.

Колку би ме чинело тоа отприлике? :)

па јас уствари сакав да ти кажам цена во евра, оти повеќе ми одговара така - иначе во евра е точно 30 евра.

Фала брат уште еднаш екранот е супер сега.Поздрав :)

pogore procitav deka na bit pazar mozelo da se kupi poloven tel do 50 evra. e sea kaj mene e problemot sto imam crna damka na displejot na Samsung D800 (verovatno mrtvi pixeli so dijametar 1 sm) dali ima nekoj info kaj bi mozel da najdam displej za D800 i dali postoi sansa da se najde mozebi poloven tel za malku pari na tie pazarite. Pozdrav od Prilep

pogore procitav deka na bit pazar mozelo da se kupi poloven tel do 50 evra. e sea kaj mene e problemot sto imam crna damka na displejot na Samsung D800 (verovatno mrtvi pixeli so dijametar 1 sm) dali ima nekoj info kaj bi mozel da najdam displej za D800 i dali postoi sansa da se najde mozebi poloven tel za malku pari na tie pazarite. Pozdrav od Prilep

D800 дисплејот без монтажа ти е 3300 денари, со монтажа 3700 денари.

целиот телефон во прилично добра состојба чино од 4500 до 5500 денари. Ако некој има само половен дисплеј од растурен таков телефон - верувај дека нема да ти го продаде како половен.

Иначе за Sony Ericsson P800 - без монтажа е 4300 денари дисплејот, го имам на лагер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom