Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Стеф:];800479 напиша:
абе ај кажете што е подобро да купа нокиа 6300 или сони ериксон м600?
и дали нокиа 6300 подржува .сис фајлови?
Нокиата нема симбиан што значи и дека не подржува .сис фајлови. Сепак кога ја видов дизајнот и преубав. Малецка, тенка, лесна. Сони ериксонот не би го земал поради тоа што нема камера. Дефинитивно ти ја препорачвам Нокиата.

a zaso bas od ovie 2 modela treba da odlucis??? svata ne cinat, nokiata e onaka na dizajn ne e losa, ama 2mp kamera bez blic... nekako ne ide, a pa denes da kupis telefon bez kamera pak ne ide, ali ako zimas nokiata bolje!!

жаман бре, а сакаше модератор на мобилни телфони пред некоја недела да станеш.. ц.ц..ц...

земи ја нокиата... доста држи батерија, држи цена и такој.

imam panasonic vs7 koga stavam muzika mnogu tivko zvoni ako znae nekoj nekoja programa ili nesto slicno pomagajte odnapred fala

imam panasonic vs7 koga stavam muzika mnogu tivko zvoni ako znae nekoj nekoja programa ili nesto slicno pomagajte odnapred fala
прв пат слушам дека постои VS7, знам дека постои Х70 и Х700 од панасоници, ама како и да е тоа што слабо ти звони е до бузерот. околу 6-700 денари мислам би те коштало, во секој подобар сервис би требало да имаат оти сите панасоници од поновата генерација користат исти бузери, може да се искомбинира и од самсунг - би давал почист звук, ама не и исто силен како претходниот.

=\

vaka jas imav m600 okolu 3 meseci telefonot e odlicen samo sto nema kamera ama ima tac skrin i uste nekoi interesni raboti ,sega imam nokia 6300 isto taka odlicen telefon taka da i dvata se ubavi ama zavisi sto sakas m600 e simbian a nokiata ne e .moe mislenje e da si zemes nokia 6300 jas sum mnogu zadovolen

прв пат слушам дека постои VS7, знам дека постои Х70 и Х700 од панасоници, ама како и да е тоа што слабо ти звони е до бузерот. околу 6-700 денари мислам би те коштало, во секој подобар сервис би требало да имаат оти сите панасоници од поновата генерација користат исти бузери, може да се искомбинира и од самсунг - би давал почист звук, ама не и исто силен како претходниот.
некро еве го вс7
7979.jpg

Абе нешо тефлонов ме дупи. Го ставам на пуњач и ми вика Port Handsfree. И после тоа Optimized Charging и тоа неколку пати, као да прекинува у меѓу време и пак Optimized Charging.

Што може да му е? Да не е нешо до конекторите. Инаку тефлонот ми е Sony Ericsson W700.

П.С. Инаку ова прв пат денес вака почна да ми праи, досеа не сум имал проблеми.

Што е финтава со Нокиа 6131 што не и работи блутут? 3 дена стар, два-три пати успеав да пребацам слики, наредниот ден нејкеше ни да чуе за слики или музика. Другиот телефон беше SE W810.

абе оти кога денес ќе го наполнам алкатело на расклапање батеријата стое на три црти 2 саата, на две уше 2 и на една тера уше пет дена?

абе оти кога денес ќе го наполнам алкатело на расклапање батеријата стое на три црти 2 саата, на две уше 2 и на една тера уше пет дена?
можеби треба батеријата да ја смениш, најверојатно и е умртвена една од келиите, или пак можеби полњачот или полнењето на телефонот да дава помала волтажа и да не се полни до крај батеријата, воедно со тоа и не се полни правилно батеријата и затоа ти се празни толку брзо, оди во најблискиот сервис со полњачот и нека ти го измерат полнењето, треба да дава минимум 4.2 волти на излез од контактите каде што треба да легне батеријата. Ако дава помалку од 3.6 тогаш е полнењето или полњачот, ако си дава нормално над 4.2 тогаш е батеријата.

Што е финтава со Нокиа 6131 што не и работи блутут? 3 дена стар, два-три пати успеав да пребацам слики, наредниот ден нејкеше ни да чуе за слики или музика. Другиот телефон беше SE W810.
што е финтава што сите се жалат од нокиите 6131 што Т-Мобиле ги дава за толку ефтини пари?

Па репарирани им се бре!!!

Абе нешо тефлонов ме дупи. Го ставам на пуњач и ми вика Port Handsfree. И после тоа Optimized Charging и тоа неколку пати, као да прекинува у меѓу време и пак Optimized Charging.

Што може да му е? Да не е нешо до конекторите. Инаку тефлонот ми е Sony Ericsson W700.

П.С. Инаку ова прв пат денес вака почна да ми праи, досеа не сум имал проблеми.
Па пробај зачисти го конекторот со 96% алкохол, најчесто фака корозија доле, посебно летниов период кога зборите испотени :) и самата корозија пренесува стрија и мисли дека се уклучени слушалки или најчесто не дава добар контакт на полнењето, ако не помине со чистење иди во најблискиот сервис ке мора одвнатре да го исчистат појке од 300 денари не би ти земале. Во случај да се повредени некои контакти или целосно да корозирал конекторот и е невозможно да се отргне корозијата ке треба да се смени цел конектор и би те коштало до кај 500/600 денари.

Во краен случај може да се капсите - контролер за микрофон, звучник, полнење итн...

Фала Некро, средив работа, сеа полни океј. :)

Некро од Германос е телефонот, не од Т-мобиле. Баш сеа читнав на нет дека и други се жалат дека не им работи убаво со други телефони, а меѓу Нокии работи. Викаат дека со ставање на понов фирмвер им се решил проблемот, ама мене фирмверот ми е 6.10 и мислам дека е најнов, незнам.

и? со апдејтот реши нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom