Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ти беее каков човек ке беше, ко да сум ти 24часовна он-лајн подршка, вчера глеам некој непознат број у 15 за 23часот ме бара и си помислив која е теткава сега од кревет ке ме станува за да се :drk: кога глеам мушки глас :pos2: и сфатив дека си ти и си викам сигурно сега ке ме викаш да ти помогнам неможеш да се снајдеш со 10 тетки си коа глеам ме прашуваш пак за мобилни :(

а што не идеш во некое претставништво на космофон они да ти го подесат ММЅ-от?

epa se rabotese za sloboda ili smrt,morav, baska okolu 10 i pol
bese ne zaebavaj i ti!!!

Nokia 6020 problem

Zdravo, me interesira dali nekoj znae sto mu e problemot na mojot telefon. Vcera go restartirav i sega koga na najavuvanje bara PIN kod mi bara i restriction code, dali go znae nekoj toj kod? Znaci ne sum go menjal izgleda e nekoj default cod sto jas ne go znam. Fala

да тој код најчесто се појавува ако има хардверски пореметувања на телефонот... (чеј се мислам што да ти кажам...) ај без сим пиши *#06# и кажи ми ги бројките? ако нема бројки само прашалници носи го на сервис не ми ги кажувај...

Zdravo, me interesira dali nekoj znae sto mu e problemot na mojot telefon. Vcera go restartirav i sega koga na najavuvanje bara PIN kod mi bara i restriction code, dali go znae nekoj toj kod? Znaci ne sum go menjal izgleda e nekoj default cod sto jas ne go znam. Fala

Default фабрички безбедносен код мислам дека му е „12345“. Ама нешто ти е пореметено изгледа ако од „ништо“ ти се појавило ова.

не,не,не... мастер кодот на нокиа за безбедност е 12345. Ова е забранет код, значи или се обидел да влезе во забранетата зона со некој фајл менаџер п.с. забранета зона - зоната каде стои епромот заедно со кодовите, или пак имал хардверски пореметуваања, му паднал, го натиснал итн...

овој код иде по серискиот број, а наједноставно е да го однесеш на сервис и да го исфлешуваат. Јас му се понудив прво да пробаме со наједонставното - рестрикт кодот да го пробиеме.

nicotine напиша:
Јас сум корисникот со проблемот за декодирање. Ја внесов шифрата и ми го даде ова:358806009966142 и сум на мрежата на космофон. Aко можеш помогними пошто татко ми ке ме убие :) откога ми падна на базен во вода, од тогаш се дешава ова. Фала ти многу

а тоа ли бил проблемот??? па што не кажеш од одма, ти реков јас ти паднал, ама не очекував во вода.

пробај со ова...
чекај за 10/15 минути ке ги добијам кодовите...

IMEI: 358806009966142 Mastercode: 4035575610
ако ова не ти помогне однеси го во било кој поблизок (се разбира и подобар) сервис само глеј на т-мобиле или на германос, космофон да не е за помалце од 20 минути треба да ти го исфлешуваат и да ти земат 400/500/600 денари - зависи од тоа колку се расположени.

Го пишувам кодот и ми го дава како невалиден.. Да не треба некои тараби звезди да ставам пред него, и да.. картичката сеуште е во него, да ја извадам или нема врска

нема врска, носи го да го исфлешуваат.

Oкеј, сепак фала ти многу што се потруди да ми помогнеш.. поздрав и се читаме

абе ај кажете што е подобро да купа нокиа 6300 или сони ериксон м600?
и дали нокиа 6300 подржува .сис фајлови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom