Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стеф:];819408 напиша:абе ај ако може некој ад ми даде линк да симнам NOKIA THEME CREATOR,за 6300.
900 денари.Стеф:];819408 напиша:и да ми каже некој колку пари е картичка за нокиа 6300 од 1 гига![]()
не верувам дека ќе најдеш :wink: за Ѕ40 креатор на теми, треба темата да ја креира во .nth Document.Картичката е околу 30 долари,а editor-от немам време да го побарам, ќе видам од утре.
Затоа што не се во .3gp format или .mp4 format. Телефонот неможе да отвоара секакви формати. Затоа имаш конвертори :wink:зошто кога ке префрлам видео клипови од PC-то на Sony Ericsson W300..
(кои на компјутерот се отвараат како BS player)...на телефонот неможе да ги отвори(наместо копчето за play стои send)
фала однапред.
одговараат на 6131? оти знам Симбиан темите можат да одговараат на повеќе модели, додека Ѕ40 темите се стркно само за еден модел. Кхм... чудно. Моментално немам слободно време, можеби малце покасно т.е. поручек ке стаам уште неколку теми, него кажи ја тематаката, мислам во врска со што да бидат темите???Фала и од мене за ова, супер се темиве. Има уште?![]()
Стеф:];819408 напиша:абе ај ако може некој ад ми даде линк да симнам NOKIA THEME CREATOR,за 6300. и да ми каже некој колку пари е картичка за нокиа 6300 од 1 гига![]()
ти дадов линк, симни ја.Daj kazete od kaj da ja najdam Mosquito igrata za mobilen za Symbian
Не, нема опција таа верзија на симбиан за теми.A da i dali moze da menjam THEMES na Nokia 3650, i ako moze kako da gi menjam. Pozz
нп, 256мб моментално немам, имам 512ки по 800 денари :wink:Ej igrata od ovoj link so mi ja dade raboti na 3650, FALA TI EPTEN druze. E sea kazi mi toa za temite, i kazi mi od kaj mozam da kupam MMC kartica 128/256 MB i kolku ke$h. POozdrav
A za motorola E1000. Moze li nekoj da mi kaze od kaj da najdam THEMES ili SKINS. I ako znae nekoj da kaze koj e Security cod na Motorola, a ako e menjat do sega so da praam za da go doznaam. Pozz