Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
абе ај ако може некој ад ми даде линк да симнам NOKIA THEME CREATOR,за 6300. и да ми каже некој колку пари е картичка за нокиа 6300 од 1 гига:toe:

Картичката е околу 30 долари,а editor-от немам време да го побарам, ќе видам од утре.

Стеф:];819408 напиша:
абе ај ако може некој ад ми даде линк да симнам NOKIA THEME CREATOR,за 6300.

и да ми каже некој колку пари е картичка за нокиа 6300 од 1 гига:toe:
900 денари.

Картичката е околу 30 долари,а editor-от немам време да го побарам, ќе видам од утре.
не верувам дека ќе најдеш :wink: за Ѕ40 креатор на теми, треба темата да ја креира во .nth Document.

п.с. Стеф:] еве ти две три добри теми од мене...

Ламур
Абстракт
Dusk

сите теми се доста богати и убаво изгледаат, ги менуваат иконите и имаат ринг тонови :)

зошто кога ке префрлам видео клипови од PC-то на Sony Ericsson W300..
(кои на компјутерот се отвараат како BS player)...на телефонот неможе да ги отвори(наместо копчето за play стои send)
фала однапред.

900 денари.

не верувам дека ќе најдеш :wink: за Ѕ40 креатор на теми, треба темата да ја креира во .nth Document.

п.с. Стеф:] еве ти две три добри теми од мене...

Ламур
Абстракт
Dusk

сите теми се доста богати и убаво изгледаат, ги менуваат иконите и имаат ринг тонови :)

Фала и од мене за ова, супер се темиве. Има уште? :drk:

зошто кога ке префрлам видео клипови од PC-то на Sony Ericsson W300..
(кои на компјутерот се отвараат како BS player)...на телефонот неможе да ги отвори(наместо копчето за play стои send)
фала однапред.
Затоа што не се во .3gp format или .mp4 format. Телефонот неможе да отвоара секакви формати. Затоа имаш конвертори :wink:

Фала и од мене за ова, супер се темиве. Има уште? :drk:
одговараат на 6131? оти знам Симбиан темите можат да одговараат на повеќе модели, додека Ѕ40 темите се стркно само за еден модел. Кхм... чудно. Моментално немам слободно време, можеби малце покасно т.е. поручек ке стаам уште неколку теми, него кажи ја тематаката, мислам во врска со што да бидат темите??? :)

Штознам, абстрактни теми и слично, може и Трансформерс тема ако имаш.

Фала многу, иначе тие 3те предходните си работат супер, препознаваат и надворешен екран и флип, моментално ја користам Абстрактот.

абе ај ако може некој ад ми даде линк да симнам NOKIA THEME CREATOR,за 6300. и да ми каже некој колку пари е картичка за нокиа 6300 од 1 гига:toe:

eve ti link za theme creator a karticka od 1 giga za mojot nokia 6300 kupiv za 700 den pred 1 mesec vo impuls
http://series-40-theme-studio.en.softonic.com/java

Mosquito

Dajte ve molam ako moze nekoj da mi najde full verzija na onaa igrata za SYMBIAN (ti se pojavuvaat komarci na kamerata i gi tepas). Aj please nekoj neka pomaga. Pozdrav

Daj kazete od kaj da ja najdam Mosquito igrata za mobilen za Symbian

A da i dali moze da menjam THEMES na Nokia 3650, i ako moze kako da gi menjam. Pozz

A necrophilia ne procitav sorry. Za NOKIA 3650

Ej igrata od ovoj link so mi ja dade raboti na 3650, FALA TI EPTEN druze. E sea kazi mi toa za temite, i kazi mi od kaj mozam da kupam MMC kartica 128/256 MB i kolku ke$h. POozdrav

A za motorola E1000. Moze li nekoj da mi kaze od kaj da najdam THEMES ili SKINS. I ako znae nekoj da kaze koj e Security cod na Motorola, a ako e menjat do sega so da praam za da go doznaam. Pozz

Daj kazete od kaj da ja najdam Mosquito igrata za mobilen za Symbian
ти дадов линк, симни ја.

A da i dali moze da menjam THEMES na Nokia 3650, i ako moze kako da gi menjam. Pozz
Не, нема опција таа верзија на симбиан за теми.

Ej igrata od ovoj link so mi ja dade raboti na 3650, FALA TI EPTEN druze. E sea kazi mi toa za temite, i kazi mi od kaj mozam da kupam MMC kartica 128/256 MB i kolku ke$h. POozdrav
нп, 256мб моментално немам, имам 512ки по 800 денари :wink:

A za motorola E1000. Moze li nekoj da mi kaze od kaj da najdam THEMES ili SKINS. I ako znae nekoj da kaze koj e Security cod na Motorola, a ako e menjat do sega so da praam za da go doznaam. Pozz

теми имаш на http://zedge.net фабричкиот безбедносен код на моторола е 0000 или 00000000 т.е. нули до крај:wink:
во случај ако е сменет ке мора да се декодира, тоа би коштало околу 6/800 денари - зависи од верзијата и прљавштината на конекторот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom