Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И јас размислувам да се префрлам од ВИП во Т-Мобајл ама се премислив бидејќи истата тарифа од ВИП и во Т-Мобајл малку слични но цената на Т-Мобајл е над 900 денари месчно ,а ВИП истата тарифа околу 750 денари па види сега . А да купиш телефон цената меѓу операторот и мобиларите е голема разлика значи поефтино ќе ти дојде по мобиларите одколку од операторот само по мобиларите ретко ептен ретко даваат на рати (поточно никогаш на рати)

Еве пример цените за самсунг А5 првото е од мобилара ,а второто е од операторот .

http://mobelix.com.mk/index.php/com-virtuemart-menu-configuration/samsung/a5-2016-detail
https://www.vip.mk/uredi/telefoni/-/gsm-advisor/Samsung/2190764/Galaxy A5 2016/wHJmfp5aRq4m

Предлог види во iButik и Крале кое е член на форумов.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

@Pane-G

Имам на друго место пишано, тарифата во Tелеком ќе ја земам преку фирма. Неограничени повици кон сите мрежи, неограничени пораки и 3 или 4 GB интернет(не сум сигурен точно колку) за 500 денари месечно. А телефон сакав да земам од Телеком затоа што можам на рати да го плаќам во споредба со ВИП и мобилари.

Jas ja imam taa tarifa i iznesuva 599 denari,so taa razlika što poraki se 200 a ne neograničeno i brzinata e 3g.

4g se dobiva so Magenta 1

@Pane-G

Имам на друго место пишано, тарифата во Tелеком ќе ја земам преку фирма. Неограничени повици кон сите мрежи, неограничени пораки и 3 или 4 GB интернет(не сум сигурен точно колку) за 500 денари месечно. А телефон сакав да земам од Телеком затоа што можам на рати да го плаќам во споредба со ВИП и мобилари.
Е па добро , и не сум прочитал предхотниот пост, ако ви одговара во ред [emoji106] Патем и ВИП даваат на рати за мобилни и не само Т-Мобајл само разликата е што Т-Мобајл има повеќе избори телефони , а ВИП е мизерно.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Мислиш на заштитно стакло наместо пластична фолија? Ако е тоа одамна се користат. јас сум купил од алија дестина,што за мене што за другари

Поздрав луѓе
Имам Ноте 3 Нео ми падна и пукна стаклото и сега дали некој знае кај е ефтино да го заменам која цена е некој тука да не може д ами заврши работа? некој добар сервисер
се јавив кај некои ПЕТАРДИ еј па знаеш сигурен си дека е стаклото а се пали телефонот а да го оставиш на 2-3 дена да се тестира тн тн тн тн шалабајзерска работа ко оној бугарскиот систем :@
ако некој може да ме упати,знае цена,има сервис или било што во врска со ова нека ми пише ако е можно
Благодарам однапред :D

Поздрав луѓе
Имам Ноте 3 Нео ми падна и пукна стаклото и сега дали некој знае кај е ефтино да го заменам која цена е некој тука да не може д ами заврши работа? некој добар сервисер
се јавив кај некои ПЕТАРДИ еј па знаеш сигурен си дека е стаклото а се пали телефонот а да го оставиш на 2-3 дена да се тестира тн тн тн тн шалабајзерска работа ко оној бугарскиот систем :mad:
ако некој може да ме упати,знае цена,има сервис или било што во врска со ова нека ми пише ако е можно
Благодарам однапред :D
Моментално немам стакло, ќе стигнат за 2 недели отприлика

Дечки ај ве молам за совет кој телефон е подобар Huawei honor 7 или Huawe p8. Јас сум повеќе за Honor 7, но добро би ми дошол некој совет.

Како се бришат security patch's на нексус 6п? Оние безбедносни каки коишто излегуваат секој месец.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Дечки ај ве молам за совет кој телефон е подобар Huawei honor 7 или Huawe p8. Јас сум повеќе за Honor 7, но добро би ми дошол некој совет.
Honor 7.
Поготово ако ја зимаш Кинеската верзија со 2 сим картици.

(иначе горе-доле,
истиот телефон е и Хонор 7 и П8.

разлика е батеријата
и ако го земеш послабиот П8 доаѓа со CPU Kirin 930 ако го земеш појакиот, доаѓа со иатиот Kirin 935 како кај Хонор 7)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Honor 7.
Поготово ако ја зимаш Кинеската верзија со 2 сим картици.

(иначе горе-доле,
истиот телефон е и Хонор 7 и П8.

разлика е батеријата
и ако го земеш послабиот П8 доаѓа со CPU Kirin 930 ако го земеш појакиот, доаѓа со иатиот Kirin 935 како кај Хонор 7)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Фала на одговорот. Од нептун сакам да го купам и гледам пишува дека е со две сим картици.

Здраво дечки едно прашање
ко би го зел овој тел колку би платил царина од прилика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom