- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.687
- Поени од реакции
- 4.169
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам Sony E3 , и од вчера почна сам да се рестартира. Додека го користам не се рестартира, ќе го оставам во џеб и секогаш се рестсртира и коа ќе го отклучам треба пин да внесам и потоа работи .. Пробав хард ресет исто е ....
Батерија 99%, ако сакаш имам нови батерии како оргиналотLG G3 нонстоп се рестартира освен кога е на полнач, како го вадиш така моментално почнува да се рестартира и не застанува се додека не ја извадиш батеријата или го ставиш на полнач. Некој совет?
Што е финтава со цениве во АМЦ и Анхоч на телефониве. Самсунг с6 на промоција во амц 26000 во Анхоч нормална цена 28 000 а додека во Нептун 35000. Освен тоа што Анхоч и АМЦ даваат по една година гаранција знае ли некој која е причината за ваква различна цена исто и за други модели по 100 и кусур евра е разлика
Не е вирус туку до pop up е инсталирај си Ad BlockАј мала помош, на Нокиа Лумиа 520 додека скролав така ми излезе нешто реклама и нагрешка стегнав Ок и се инсталира валда некој вирус и сега некои страни ко ќе ги отворам ме префрла веднаш на други страни, од оние рекламине што се.
Како да го избришам?
Не е вирус туку до pop up е инсталирај си Ad Block
Ад-блокер апликација за Виндоус Фоун 8.1 и 10Да, ама Ad Block е за Андроид, ја нема за Виндоус.
да не е затнато некадеКoристaм ЛГ Спирит oд Април oвaa гoдинa земен oд Oне/вип и бaтеријa кo бaтеријa држи кo секoј прoсечен смaрт фoн.. Скoрo зaприметив декa спoooрo се пуни, дaли пoрaнo секoјс вечер гo oстaвaв нa пуњaч.. Сегa јебoте зa 30 мин едвaј 10-15% се пуни и тoa сo oригинaл пуњaч.
Дa не е нешo бaтеријaтa сјебaнa? Или тaкви се oвие ел џи?