Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А не e Sony вака како бренд подобар од LG или нема врска тоа? :)
Зависи за што подобар? И двете фирми се јаки во одредени сегменти, не можиш така лесно да ги споредиш. Можда Сони има поширок избор на телефони, ама има добри шанси на пример, дисплејот на сони телефон да е произведен од ЛГ. Get it? ;)

Безбедно е сам да си ја скратам смс картичката? Гледам има некои туторијали на јутуб, ама да не ја зезнам па после нова треба да земам... (n)

Безбедно е сам да си ја скратам смс картичката? Гледам има некои туторијали на јутуб, ама да не ја зезнам па после нова треба да земам... (n)

Ако те бива за сечење,ондак безбедно е,ама треба да пазиш да не ја направиш премала.и сечи само на пластиката,немој на тој 'златниот' дел да сечеш.а можеш и у некоја мобилара да ја однесеш,ваљда имаат од оние машинчињата за сечење.

како да тргнам ауто корект на овој телефон и овој клучот при јавување што излегува нон стоп, што мора да претиснеш на него за да ти излезе црвеното копче да исклучиш? ако некој знае ве молам пишете.
alcatel_one_touch_tribe_ot-3040d_mobiltelefon_teszt_02_tech2.jpg

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5505&idPhone2=5375

ХТЦ Оне Мини, или С4 Мини? Што би одбрале? И шо е работата со хтц-во некако многу слаба камера..
HTC користат ултра пиксели за камерите.
Земај HTC One mini, исти перформанси само далеку подобра изработка за разлика од S4 mini.

HTC користат ултра пиксели за камерите.
Земај HTC One mini, исти перформанси само далеку подобра изработка за разлика од S4 mini.

Какви се тие ултра пиксели не се разбирам, т.е кажи ми дали камерата е тука некаде со таа 8 пикселна од с4 мини или пак е полоша или можеби подобра?

Какви се тие ултра пиксели не се разбирам, т.е кажи ми дали камерата е тука некаде со таа 8 пикселна од с4 мини или пак е полоша или можеби подобра?
http://www.gsmarena.com/htc_one_mini_vs_samsung_galaxy_s4_mini-review-966p7.php

според директнава споредба на гсмарена камерата нема везе на уан минито
ако ти е битна камерата пред изработката земај го самсунгот

Winner: Samsung Galaxy S4 mini. The OIS-enabled UltraPixel camera of the large HTC One did put up a fight against the 13MP snapper of the Galaxy S4, but its downgraded version is downright disappointing.

Mi treba baterija za ZTE Blade III ako imate nekoja za prodavanje ili ako znaete kade moze da se najde pisete mi vo poraka.

Знае ли некој кај можам да најдам батерија за алкател 995? Ми седи телефонот џабе, се е ок, само батерија му треба.

Да ве прашам дали е можно т.е дали имат начин пример праќаш порака на одреден број и на тоа добиваш информација т.е повратна автоматска порака, најчесто се користи за спортски дојави за тие што имаат користено. Дали може да се направи тоа кај обичен корисник од T-Mobile, ОNE итн? Се надевам дека ме сфативте...

Alcatel Idol Mini ili
Samsung Galaxy Trend Lite кој е подобар според вас? иста цена се само се двоумам што да земам самсунгот е за нијанса послаб од алкател ама сепак .... не можам да се одлучам што да земам

Здраво,
Ве молам може ли да направите споредба помеѓу SAMSUNG GALAXY NOTE 3 и SONY XPERIA Z1 и кој според Вас е подобар?
Поздрав :)
[DOUBLEPOST=1398713094][/DOUBLEPOST]Здраво,
Ве молам може ли да направите споредба помеѓу SAMSUNG GALAXY NOTE 3 и SONY XPERIA Z1 и кој според Вас е подобар?
Поздрав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom