Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатно сум на вистинско место со прашањево.
Мемориската картичка на телефонот ми покажува дека ми е оштетена.Ниту ми паднал, ниту пак на било кој друг начин сум ја оштетила. Ми дава опција да ја рестартирам, но така ќе избришам се што имам на неа.
Прашањето ми е, дали можам некако да си ги повратам сите податоци кои ги имам на неа? На компјутер исто не ми ја чита картицата.
Некој? Било кој да ми каже нешто?

што му е на тел?
и дали е обичен десире од првите модели со џојстик и копчиња

HTC Desire X ... испушти душа без да писне. Не помага вадење на батерија, полнење, ставање на друга и сл.

HTC Desire X ... испушти душа без да писне. Не помага вадење на батерија, полнење, ставање на друга и сл.
Тогаш нешто е на плоча, треба да се провери вака на памет ништо ... се може да му биде
шансите дека ќе се среди се мали ама мора да се провери до што е

ако сакаш контактирај ме задутре ... утре празнуваме :)

Тогаш нешто е на плоча, треба да се провери вака на памет ништо ... се може да му биде
шансите дека ќе се среди се мали ама мора да се провери до што е

ако сакаш контактирај ме задутре ... утре празнуваме :)

Нормално, на невидено едино невеста, телефон ни под разно. Прати ми контакт инфо во ПП па те барам во петок.

самсунг галакси С3 целосно исправен година и некој месец користен , дали се исплајќе за 5000 ден да го купам?

самсунг галакси С3 целосно исправен година и некој месец користен , дали се исплајќе за 5000 ден да го купам?
Ако е оргинален и исправен лапај го додека не се предомислиле
мада мене ми мириса на кинез[DOUBLEPOST=1398894619][/DOUBLEPOST]
Нормално, на невидено едино невеста, телефон ни под разно. Прати ми контакт инфо во ПП па те барам во петок.
Имаш ПП :)

Ако е оргинален и исправен лапај го додека не се предомислиле
мада мене ми мириса на кинез[DOUBLEPOST=1398894619][/DOUBLEPOST]
Имаш ПП :)
Го однесов во мобилара тие таму рекоа дека телефоно е ок и дека не е кинез, додуша сите телефони ги произведуват во кина?

Го однесов во мобилара тие таму рекоа дека телефоно е ок и дека не е кинез, додуша сите телефони ги произведуват во кина?
Абе остај тие муабети сите се прават во кина, нема ништо разлика од копијата до оргиналот, де дубајски биле де корејски биле ... да ти искочи чир :mad:

ако е оргинал ес3 самсунг земај го ич не му ја мисли
јас вечерва само што го дадов за 10500 ден.

Абе остај тие муабети сите се прават во кина, нема ништо разлика од копијата до оргиналот, де дубајски биле де корејски биле ... да ти искочи чир :mad:

ако е оргинал ес3 самсунг земај го ич не му ја мисли
јас вечерва само што го дадов за 10500 ден.

телефонот е веќе земен па ме интересире на видеото дали и двата начини на фабрчки ресет ја вршат истата функција или е различна или нема везе како ќе го ресетирам телефонот?

телефонот е веќе земен па ме интересире на видеото дали и двата начини на фабрчки ресет ја вршат истата функција или е различна или нема везе како ќе го ресетирам телефонот?
најдобро оди преку рекавери и направи wipw data factory reset i plus napraj si wipe cache partition

инаку истата работа ја вршат

Колку е добро/лошо телефонот да има фиксна (non-removable) батерија? Како се прави рестарт во случај да се закочи? Ова само еден пример, наведете други ако ви текни.
и јас ова би сакал да знам

Имам еден проблем.Сакам да префрлам слики од Ајфон 4 на компјутер,го поврзувам телефонот,го отварам фолдерот со слики и сликите ги нема.Како да ги префрлам сликите на друг начин?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom