Како може да не се игра на с4?
Спушти ја од ПлејСтор.
Isti problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како може да не се игра на с4?
Спушти ја од ПлејСтор.
Не знам како е можно 2 гига рам и 16 гига внатрешна...Isti problem.
Не знам како е можно 2 гига рам и 16 гига внатрешна...
Види дали имаш простор.
Можи и од внатрешната меморија и од картичката.Види стави ја во внатрешната меморија дали ке се игра.Играва на уклучање ја користи таа од телефонот или може и од картичката?
Можи и од внатрешната меморија и од картичката.Види стави ја во внатрешната меморија дали ке се игра.
Кога ќе ја префрлиш (move to SD) апликацијата/играта на SD картичка, секогаш мал дел од неа останува во внатрешната меморија. Значи не се преместува целата.Можи и од внатрешната меморија и од картичката.Види стави ја во внатрешната меморија дали ке се игра.
Само ако го рутираш ќе имаш плејстор. Што модел е?Вака.... купив телефон од Кина , но нема Play Store има еден маркет ,но се кинески апликации. Знае некој како се инсталира Play store ...
p.s Android 4.1
Xiaomi mi2s 32gbСамо ако го рутираш ќе имаш плејстор. Што модел е?
Пробај со ова прво .Xiaomi mi2s 32gb
Зависи што сакаш повеќе андроид систем или иос оперативен систем....Неможам да се одлучам кој телефон да го одберам Iphone 4s или Samsung galaxy s4 mini
дали можите да ми дадете совет ?
Неможам да се одлучам кој телефон да го одберам Iphone 4s или Samsung galaxy s4 mini
дали можите да ми дадете совет ?