Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Играва на уклучање ја користи таа од телефонот или може и од картичката?
Можи и од внатрешната меморија и од картичката.Види стави ја во внатрешната меморија дали ке се игра.

Можи и од внатрешната меморија и од картичката.Види стави ја во внатрешната меморија дали ке се игра.
Кога ќе ја префрлиш (move to SD) апликацијата/играта на SD картичка, секогаш мал дел од неа останува во внатрешната меморија. Значи не се преместува целата.

Вака.... купив телефон од Кина , но нема Play Store има еден маркет ,но се кинески апликации. Знае некој како се инсталира Play store ...
p.s Android 4.1

Вака.... купив телефон од Кина , но нема Play Store има еден маркет ,но се кинески апликации. Знае некој како се инсталира Play store ...
p.s Android 4.1
Само ако го рутираш ќе имаш плејстор. Што модел е?

Пробај со ова прво .
Go to settings, applications, find- google framework, change permition settings.
done, now you can install google play.
Ако не ти успее тоа пробај како што е кажано на линков

• Ми се допаѓа
Reactions: AFI
@AFI го пишал од таму како MP4, ама го отвориле овие нашиве, а? :)

Може некој да ми каже каде да ги сместам видеата што ги имам симнато .Каде и да ги ставам не ги отвара ,а симнав MP4 и FLV .На страната пишува дека телефонот прифаќа такви видеа .Користам Xperia Miro .

Неможам да се одлучам кој телефон да го одберам Iphone 4s или Samsung galaxy s4 mini
дали можите да ми дадете совет ?

Неможам да се одлучам кој телефон да го одберам Iphone 4s или Samsung galaxy s4 mini
Зависи што сакаш повеќе андроид систем или иос оперативен систем....

Другарка моја има ајфон 4с и не е ништо посебно телефонот, ама баш ништо.А и ептен смета малиот екран.Според мене самсунгот ти е каде каде подобро.Јас без двоумење с4 мини земам, како љубител на самсунг телефоните :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom