Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Moze nekoj da mi objasni zosto na site reviews na internet nexus 4 go smetaat za eftin super telefon so odlichni performansi a ovde vo mk gledam e 300 evra?
Зошто во америци е поефтин плус на тој стандард им е смешка

Не бев сигурен во која тема да пишам ама пошто ми е потребна помош ке пишам тука :)

SAMSUNG GRAND DUOS (корејски, значи не е оргиналот)

Ако има некој да ми каже дали вреди да се купи, пофалби и поплаки во врска со телефонот...

Вака сеа, другар земал телефон quart T450, ама коа ќе проба дома да се конектира на вифи му се појавувало нешто authentication problem и нејќело да се конектира. Чаре ?

Вака сеа, другар земал телефон quart T450, ама коа ќе проба дома да се конектира на вифи му се појавувало нешто authentication problem и нејќело да се конектира. Чаре ?

Нека го избрише сетапот па поново нека ги внесе податоците ама манулно. Ако и вака несака нека се конектира со активиран airplane mode.
Можеби проблемот не е во телефонот, нека провери дали security protocol-от му е WPA или WPA2 и дали има лимитирано конекции на рутерот.

нека проба со апликација вифи фиксер

Нека го избрише сетапот па поново нека ги внесе податоците ама манулно. Ако и вака несака нека се конектира со активиран airplane mode.
Можеби проблемот не е во телефонот, нека провери дали security protocol-от му е WPA или WPA2 и дали има лимитирано конекции на рутерот.

На кој сетап мислиш ?

Znae li nekoj kolku kje me kosta da raskinam dogovor na VIP? Znaci potpisav na 2 godini pred okolu 7 meseca ama ne sum u MK i nema da se vratam tamu da ziveam taka da brojot ne mi treba, a sekoj mesec mi ide da platam pretplata. I moze li toj dogovor da se raskine bez moe prisustvo?

Веројатно се работи за погрешно внесена лозинка.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Baram mislenje za nekoj so Htc One SV.

Mi izleze update na verzija 4.2.2 i htc sense 5. Dali nekoj go ima probano, da znam dali do apdejtiram. Da ne koci cel ured posle?

со обнова на договор ми нудат Huawei Ascend Y210 - 2500 денари и Alcatel One Touch M'Pop за 3000 вреди ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom