Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки колку би чинело декодирање за алкател идол вчера го земав ама на вип само работи :(

Однеси го во мобилара и нека ти го направат.

Па да ти кажам право најдобра опција, шо ќе се влечкам до лептокарија, вака фино лепо, може и одма ќе биде. Не е ваљда скапо слушалче да ти сменат нели?

Па да ти кажам право најдобра опција, шо ќе се влечкам до лептокарија, вака фино лепо, може и одма ќе биде. Не е ваљда скапо слушалче да ти сменат нели?

Затоа и ти реков.
А дали е скапо не знам,ама не би требало.

Здраво земав ZTE BLADE III PRO е сеа имав проблем малце со брзината на телефонот иако процесорот му е 1.2 dualcore али со нова ланчерот се среди малце од малце. Е сеа ми искочи нов проблем дали јас имам нешто стиснато или од самиот телефон е незнам, али кога ке стиснам на пример да пишам страна на интернет пребарувачот или што било да пишувам дали порака или пребарување на песна на youtube појавувањето на тастатурата е тешко по 3-4 пати кога ке стиснам на тоа или некогаш ке мора да го заклучам телефонот и да го откучам и после 3-4 обиди да се појави тастатурата а некогаш и тоа не фаќа ЧАРЕ НЕКОЕ ИМА ЛИ?

Вториот проблем го приметив од пред 2 дена 10 пати ми се има десено до сега ми пишува unfortunately android.com has stopped и ке стиснам ок или другата опција ми е репорт, кога ке стиснам ок ке се исклучи се и ке мора да го внесам пинот и ке појави позадината. Како ова да се среди некое чаре има ли зашто само една недела го имам телефонот или ке мора да го носам на сервис уште одма :)
ПОЗДРАВ

Здраво земав ZTE BLADE III PRO е сеа имав проблем малце со брзината на телефонот иако процесорот му е 1.2 dualcore али со нова ланчерот се среди малце од малце. Е сеа ми искочи нов проблем дали јас имам нешто стиснато или од самиот телефон е незнам, али кога ке стиснам на пример да пишам страна на интернет пребарувачот или што било да пишувам дали порака или пребарување на песна на youtube појавувањето на тастатурата е тешко по 3-4 пати кога ке стиснам на тоа или некогаш ке мора да го заклучам телефонот и да го откучам и после 3-4 обиди да се појави тастатурата а некогаш и тоа не фаќа ЧАРЕ НЕКОЕ ИМА ЛИ?

Вториот проблем го приметив од пред 2 дена 10 пати ми се има десено до сега ми пишува unfortunately android.com has stopped и ке стиснам ок или другата опција ми е репорт, кога ке стиснам ок ке се исклучи се и ке мора да го внесам пинот и ке појави позадината. Како ова да се среди некое чаре има ли зашто само една недела го имам телефонот или ке мора да го носам на сервис уште одма :)
ПОЗДРАВ

Од ланчерот можда ти лагира,избриши го.

Од ланчерот можда ти лагира,избриши го.

Ма каков ланчер, тиња е телефонот. Ефтино ѓубре, сите што ги имаат овие телефони се жалат

ПОЗДРАВ

Инсталирај advanced task killer од плејстор. Ќе го убрза колку толку

добро брзината ја средив се си функционира добро сеа али проблем имам сеа со појавувањето на тастатурата и тао што се појавува unfortunately android.com has stopped

Дечки колку би чинело декодирање за алкател идол вчера го земав ама на вип само работи :(

Е добро де ништо страшно оди во некоја мобилара и прашај.
Мислам дека е 1000 денари.

дали ќе можам да купувам апликации од app store со iphone 4s на x-sim?

имам сони типо,но мрежата ептен се губи пробав да го исклучам и пак да го вклучам добива мрежа но подоцна пак ја губи што може да биде

Во петокот направив update на Андроидот и од тогаш секогаш кога ќе се уклучам на интернет како да паѓа интернетот и пак да се уклучува. Најмногу се приметува на апликациите што бараат интернет, како фејсбук и стопанска банка, а додека си сурфам ништо не се дешава. Решение?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom