Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
За овие што ги видов на изглед и перформанси се океј. Би требало убаво да работат.
Кој сакаш да го земеш ти ?
Па што знам, се мислам уште. ЗАтоа чекам мислење од некој поискусен тука да каже што како, дали има купено некој ваков и сл. Гледам на youtube има клипови, не работат лошо според тоа, ама што ги знаеш кинезиве.

Абре какви кинези не си играјте
Подобро купи си асален телефон на старо

хе...и ја имав вакви идеи, као да зеам од кинезиве нешо, али коа распрашуев на форумов бех обесхрабрен.
Барај си ти reviews сето тоа, прашај и по мобиљариве, некој у телефонија шо е...али не се улетуј, пошо чудно ми е ова чудово со 1.2 ГХЦ и 1 гигабајт рам да ми кошта 170 евра.

Иам LG веќе 2 год супер е ама сеа ме зафркава неш мн. споро се пуни батеријата.Да не знаете што може да биде?

Имам LG KP235 купен пред многу години од T-Mobile. Сега го приклучувам со ОНЕ картичка и ми се појавува тоа Roam Light Talk Active и се појавува бел екран и лоадира. Дали е кодиран телефонов, или пак не е што нејќе да се пушти. Нели доколку е кодиран ќе бара код?
Тоа ти е апликација за роаминг преку ONE т.е. за поефтино да те фати кога ќе збориш. Би требало да ти се инсталира па да немаш проблем со тоа, секако побарува 3G активен на телефонот да имаш.

Тоа ти е апликација за роаминг преку ONE т.е. за поефтино да те фати кога ќе збориш. Би требало да ти се инсталира па да немаш проблем со тоа, секако побарува 3G активен на телефонот да имаш.

Не е проблем тоа, го знам тоа. Но не се уклучува телефонот, само лоадира.

Па што знам, се мислам уште. ЗАтоа чекам мислење од некој поискусен тука да каже што како, дали има купено некој ваков и сл. Гледам на youtube има клипови, не работат лошо според тоа, ама што ги знаеш кинезиве.

Брат не знам што да ти речам.Јас никогаш не би ризикувал со кинески телефон.
Подобро ќе купам iPhone 3gs оригинал на старо него кинески.

Дали може да се копираат контактите од iPhone на сим картица ? Никаде во телефонов не сретнав таква опција...

Дали може да се копираат контактите од iPhone на сим картица ? Никаде во телефонов не сретнав таква опција...
Ако ти е џејлбрејкан симни од сидиа simanager

Не е проблем тоа, го знам тоа. Но не се уклучува телефонот, само лоадира.
Едино да се јавиш дали ќе можат да ти исклучат опција да не ти ја преземе апликацијата, ако и со тоа нечини пробај со друг сим во тој случај ако не бива тогаш е телефонот(последново ми е малце веројатно ама ај нека има како опција)

Може мала помош ми треба за нокиа х3-02 од десната страна дугмето за заклучување е скршено.Дали може да се направи т.е ново да се стави?

Sony Xperia T или Sony Xperia SL?

Или пак некој трет во овој домет на пари (до 300 евра)?

И како Xperia T во мобеликс е 18.450 а во т-мобајл е 28.000? На што се должи огромнава разлика на цени?

koj saka trampa ja nemu LG GS 290 FULL TOUCH SCREEN, 2 MEGAPIXEL CAMERA ima sve google yahoo tviter facebook znete i toa za mem.karticka i u zamena za adekvaten ali da ne e na touch nego so stiskanje na toa dirki kao se vikase nejse ako saka nekoj ali da ima i usb dzekche i adapter ko mojov cisto me nervira toa sto nema dirki nego e na touch e taka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom