Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам со димензии и отвори како за сите модели на iPhone/iPod Touch и секако телефони со слична димензија
и за Samsung Galaxy S1/ S2 со димензии и отвори + секако телефони со слична димензија

Бои ... црна, бела, црвена, плава, розева

Цена?

Што да направам за да се врати иконката во my com?
Драјвери другар.
--- надополнето: 7 мај 2013 во 23:43 ---
Значи го форматирав рутираниот телефон, и сега не сака ни супер усер да ми го отвори, нити роот еџплорер. Незнам зошто. Чаре?
Губиш рут со форматирање, односно со „фактори рисет“.
--- надополнето: 7 мај 2013 во 23:52 ---
Тоа со инсталирање врска немам... (n)
http://www-support-downloads.sonymobile.com/Software Downloads/PC Companion/Sony PC Companion_2.10.155_Web.exe

^ Кажи каде живееш, ќе дојдам и ќе те однесам. Проблем ли е...

Некој поевтин телефон со добро Wi-Fi, нешто налик Типо, сакам да зимам телефон, ама максимум имам да оделам 3 000 за доплата преку постпејд.

Iam toUch LG GS 290 sve sose usb i polnac nego posto cenata padja posto doadjaat novi generacii na novi modeli sakam zamena za soodveten telefon samo da ne e na touch nego so stiskanje kopcinja znaci isti performansi sve toa internet radio, snimanje, ima i za da ne objasnuvam napisav za koj model se raboti e sea ako ima nekoj ist takov mislam ne bas ist nego so isti stvari sve sto ima ovoj bitno DA NE E NA DOPIR NE GO NA STISKANJE ZNACI TRAMPA. E TOA.AKO IMA NEKA PISE U PORUKA .

Samsung Gt-E1200 ми бара phone lock и треба да пишам пасс ама незнам кој е има некое чаре?

Ми се апдејтуваше андроидот и не работеше убаво... И ај фактори ресет да направам, демек ги синхронизирав контактите со гугл акаунтот... Пораки нема, контакти нема, нема ништо. Може да се вратат или слабо ? Се работи за хтц десире х .

Има таму, ама само мејлови... па стиснав синхронизирај, ама изглеа не се средило баш како што треба... нема назад/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom