Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе планирам да земам некој таблет или телефон од самсунг.На располагање имам околу 180 евра.Што мислите дека најдобро може да најдам за овие пари.Може да биде и половен,но да биде под гаранција.Јас го гледав самсунг галакси таб п1000
How-to-Update-Samsung-Galaxy-Tab-P1000-to-Android-4.1.1-Jelly-Bean-with-CM10-Alpha-ROM.jpg

Предноста е што има и мобилен на него,но малку ми е стар модел и како што прочитав нема апгрејд на андроид 4.Ме интересира дали нешто слично би можело да се најде до 180 евра.Наменета ќе му биде Пред се за Sporty Pal и Гпс мапи.Овој можам да го најдам и за 6500 денари,но сеуште се мислам дали да го земам или за нешто плус пари можам да најдам подобар.Па ве молам за совет.

Имам LG Optimus 7 на моменти мн е спор,дури и кога ќе вртам после некое време искача дека уствари вртам..Помош нешо пошо не се разбирам ич од телефони..

Па ве молам за совет.
За тие пари само Асус Нексус 7. Види во Сет/АМЦ/Анхоч за цени. Одличен уред, секогаш со најнови апдејти. Го гледав пред некој ден за 11.000 и нешто.

моментално ми е даден на користење асусот што го препорачува Blazing Guns, и од мене топла препорака за тие што мислат да го купуваат. Немам замерка.

За тие пари само Асус Нексус 7. Види во Сет/АМЦ/Анхоч за цени. Одличен уред, секогаш со најнови апдејти. Го гледав пред некој ден за 11.000 и нешто.
Каде 11.000 и нешто? Во АМЦ е 14.500 со тоа што, тоа е 32GB верзијата.
Сега ѕирнав во сет, ги има и 16гб и 32 гб верзијата (со разлика од 500 денари), а ја има и 3G верзијата, таа е 18.000. Јас го земав во октомври негде, со 16гб, и добро ме служи досега, ми користи и за гледање серии/филмови, тепање време, игрици, а понекогаш и учам на него (кога ќе имам лекција некоја во електронски формат).
Иначе, како што гледам на него му треба нешто малку поедноставно, но нека му предложи некој друг нешто, јас сум ептен неук во поле на компјутери/телефони. :D

Зарем е подобар од галаксиве?Како и да е одлична цена!Сепак како што гледам има многу слаба камера,а и нема телефон,па така малку сум во дилема.

моментално ми е даден на користење асусот што го препорачува Blazing Guns, и од мене топла препорака за тие што мислат да го купуваат. Немам замерка.
Во ред ќе го видам!Но би те замолил ако не ти е проблем да го симнеш Sporty pal и да видиш како ќе работи?

Зарем е подобар од галаксиве?Како и да е одлична цена!Сепак како што гледам има многу слаба камера,а и нема телефон,па така малку сум во дилема.

Во ред ќе го видам!Но би те замолил ако не ти е проблем да го симнеш Sporty pal и да видиш како ќе работи?

За тие пари подобро од нексусот не верувам да најдеш,а ако ти треба и да го користиш како телефон,тогаш тешко дека ќе ти врши работа.

Братче земи си еден quart од 4000 илјадарки. Осеќам и да добиеш Нексус 7 или било кој друг квалитетен уред нема да можеш да му ја искористиш моќта.

Ако бараш телефон и камера, купи си телефон со камера. Таблетот е посебен уред.

Таблетот не можеш да го користиш како телефон. Ама можеш да инсталиераш Viber, па преку него да правиш муабет. Сега многу луѓе го имаат по телефониве.

Таблетот не можеш да го користиш како телефон. Ама можеш да инсталиераш Viber, па преку него да правиш муабет. Сега многу луѓе го имаат по телефониве.

Вибер не може да се инсталира на Нексус 7. Мора да е GSM уред.

Вибер не може да се инсталира на Нексус 7. Мора да е GSM уред.

Ма немој :)

Aко си заинтересиран за Нексус 7, имам со 32гб на продажба и многу поволно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom