- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Ваше мислење околу Sony Ericsson Xperia X8 ? Планирам да го купам, па сакам да видам ваши мислења/критики за телефонот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш тема за Х8, тука на форумов :Ваше мислење околу Sony Ericsson Xperia X8 ? Планирам да го купам, па сакам да видам ваши мислења/критики за телефонот![]()
За HTC EVO 3D во Оне сакам да прашам, понудата што е 1200 минути и 5 ГБ интернет со месечна предплата од 1200 денари, телефонот ти е 0 денари, овие 1200м и 5ГБ интернет ги добиваш еднократно или секој месец имаш по толку..? Иначе примамлива понуда.
Скриени трошкови нема така? Ако е 1200 денари месечно примамлива понуда е.. 1200м разовор и 5 гб интернетСекој месец по толку ... на 2 годишен договор
Потребен ми е уште еден HTC Desire S, ако знаете во која мобиларница го има пишете ми. Не ми препорачувајте овој модел оној модел, стриктно овој ми треба.
Никој? Откај купувате мобилни бе?![]()
http://tmobile.com.mk/public/detali...348&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175Никој? Откај купувате мобилни бе?![]()
Da ne znaes nekoj kaj da napraam telefonov go nosev vo servis kaj mene mi rekoa ne se prai frli go k550i imam problem kaj site e isto go palam bel ekran smeniv se ne se prai mi rekoa da ne znaete kaj mozam da go sredam pr ke go smenam ekranot 1 den max pak isto na net najdov neso 1 god max traelo toa popravkataako znae nekoj neka pise fala
Тортица, до сега случаевите што сум ги имал со бел екран кај овој телефон а не било до екранот се случувало и од неоригинални внатрешни тастатури. Мислам дека тој дефект и не е толку скап, за сепак фино телефонче доколку маската му е оригинална и добро сочувана.Со право ти рекле фрли го, не се исплати да се погледне тој телефон
ако ти треба ефтин телефон имам за продавање, наместо да го поправаш баш тој