Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кај можам да најдам во Македонија (уствари Скопје поише ми одговара :) ) Memory Stick Micro (AKA M2) ? ? ?

Уствари мислиш Duo така?
Имаш у германос

Иииииј шо е ова микро жити све...
Не сум видел у мк мислам дека нема.
За кој мобилен ова бре?

Хе хе хе .. не Мас)) не мислам на Duo :)

земав Sony Ericsson K800i :)
и не можам да најдам мемориска картица :( :( :( нигде :( :( :(
и кај и да прашам никој не чул за такво нешто :( :( :(

KAj mozam da najdam antivirus za nokia 6681?mmm?postoi takvo cudo:)?
i ako imate plus nekoi adresi od kaj sto mozam da simnam korisni raboti ili programcinja ve molam pisete.

Ми треба JAVA програмче за менување (да не речам намалување) на резолуција на фотка...

Телефонот не ми ја чита мемориската картичка, а нишо не и напрајф... ја пробав и на два други телефони и нишо. пробав да не е до телефонот, ама читат други мемориски картички, оваја не. шо да прам?

da ja odnesam vo germanos da probam da ja spasam?

TpH_Bo_OkO напиша:
Најпаметна опција...ако ти е под гаранција

неам гаранција, поклон ми е од странство, а да те прашам ако мојш да ми дајш ценовник за нови мемориски во германос? барав на нивната страна и немаше цени...

kazi mi sto model ti treba Memory card? ili za koj telefon jas ke ti kazam cena, ti barashe Micro Secure Digital (Trans Flash) ili MS Duo? za MS duo ako sakas 1200 den ti e 256mb 1900 512mb na Kingston a Micro SD ti e 256 1200 den 512mb 1800 denari...

ej moze prasanjevo ne e za tuka ama ajde...koj moze da mi ogovori za razgovori, sms od broj na cosmofon vo mak.so broj na mobimak ili cosmofon vo stranstvo...na kogo mu se jade kreditot?!? :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom