Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ОВЦА напиша:
Телефонот ми се изгуби (дома ми е) ама не можам да го најдам како да го најдам

нема батерија
нема кредит
исклучен е :toe: :toe: :toe: :toe:

prijavi vo policija???

Свирни му, ќе јави сам кога ќе огладне!

П.С. Му рече ли : „Пу барам, кој позади мене се скрил, магаре бил!“ ?

Mac)) напиша:
Форумот е вратен пет месеци назад...Грешка во бекапи...

Туку за проблемот на Раскољников...Вака иде

Идеш во Tools па после во Application Manager и тоа е тоа :)
Фала другар. Ќе го најдев и ја сам порано или подоцна, али хауевр, фала.

Помош за тоа што не ми работи блутуттутутуутутутутутутутутот и инфраредот.И џојстикот ама џојстикот не е битен.Шо да праам?Да го фрлам?Запалам?Искршам? Или да купам нов? :tapp:

ScArFaCe_K4 напиша:
Помош за тоа што не ми работи блутуттутутуутутутутутутутутот и инфраредот.И џојстикот ама џојстикот не е битен.Шо да праам?Да го фрлам?Запалам?Искршам? Или да купам нов? :tapp:

odnesi go na servis ili pak prodaj go. ti dadov cena za toa kolku ke te cini vo fleshiranje temata.

nemozam da igram batelfild 2142
ve molam pomognete mi .neso mi bara akaunt

помош

како да ја зголемам резолуцијата на клиповите снимени со мобилен телефон:pop:

ми треба програмче со кое ќе ја зголемам резолуцијата на клиповите снимени со мобилен

Чаир напиша:
ми треба програмче со кое ќе ја зголемам резолуцијата на клиповите снимени со мобилен

sakas programce da snimas so pogolema rezolucija ili sakas programce za da gi gledas klipovite u pogolema rezolucija???

АЈ мене ако може да ми најдете некој Camcorder за Нокиа 6600 што работи со крак, зошто имам неколку пробано и сите се закочуваат и камерата ја изобличуваат (се постига ефект како да е зумирано и екранот го прикажува левиот горен ќош од камерата зумиран:)) неможам да го сватам овој феномен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom