Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене албанскиот малце ми мава накај француски...
Само дајте ми генетика на Албанците,тоа ме интересира ... јазикот не е битен многу ....тоа ти е како Хардвер со различна верзија на софтвер ...
Јас знам дека Македонецот има ...
40 % Македонско
20 % Теутонско (Германски племиња)
10 % Словенско
Останато %
Најголем процент на Илири ти имаат Босанците со 55 % и Хрватите со 43 проценти ....
Да, значи одма лепиш етикета и со тоа шо лично имам.правено ваков тест 23andMe ....pak li so ovie sranja?!
zosto posle go kritikuvate grujo ne ve razbiram. vi soli pamet a pak odite spored negovata zamisla i ja branite.![]()
Јазикот не е битен????Само дајте ми генетика на Албанците,тоа ме интересира ... јазикот не е битен многу ....тоа ти е како Хардвер со различна верзија на софтвер ...
Јас знам дека Македонецот има ...
40 % Македонско
20 % Теутонско (Германски племиња)
10 % Словенско
Останато %
Најголем процент на Илири ти имаат Босанците со 55 % и Хрватите со 43 проценти ....
Поише на романски личи. Но нема врска со таа група на јазици.
(и француски и романски се иста група, само различна подгрупа индоевропски јазици. Албанскиот и грчкиот се јазици - групи, а баскијскиот јазик-семејство, односно јазик кој не припаѓа на ниту едно семејство)
албанскиот личи на романскиот???![]()
Вака на слушање, од страна на некој што е лаик, реков дека повеќе личи на романскиот одколку на францускиот. Сепак, појаснив понатаму дека баш и немаат некоја врска, освен што се припадници на исто семејство.
битен е ,ама исчезнува брзо ... генетиката е таа што останува ....Јазикот не е битен????
Каде си ја направил анализава???
Ене кај му е италија т.е некогашен рим.....Повеќе личи со латинскиот, а романскиот и албанскиот заедничко им е огормниот фонд на латински зборови.
Повеќе личи со латинскиот, а романскиот и албанскиот заедничко им е огормниот фонд на латински зборови.
Јас ги знам како Тоски и Геги...разлики?