Постари жени

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
”Жените се како виното, што постаро тоа поубаво” ама немора да значи ако е посртара дека е поискусна.Шо тупам и јас - секоја девојка ако се облече малку по елегантно изгледа поубаво и попривлечно.
Јас давам два гласа за постарите :)

A za kolku postari zeni stanuva zbor ?:raz:

Доволно постари за да се поискусни и добро да изгледаат.

Јас не би се откажал од постара, дефинитивно.

mr_wicket напиша:
Жените се како виното, што постаро тоа поубаво” ама немора да значи ако е посртара дека е поискусна.Шо тупам и јас - секоја девојка ако се облече малку по елегантно изгледа поубаво и попривлечно.
Јас давам два гласа за постарите :)
Да, ама неодамна почна да се врти уште една добра поговорка.

„Жените се како виното, како стареат - така почнуваат да личат на буре“. :wink:

Абе Ејсид, не зборуваме за стари жени... Само за постари, онака.
Јеби га, постара од мене... малку ги знам што уште се држат...

Па пре би некоја постара него некоја пилиштарка..

Сум бил со постари.. скоро увек.. и поќејф е, да, затоа што ги нема сите тие комплекси на недостижност, „бркање”, кој-што-ќе-кажел и сл.

Башка, занаетот од мајстор полесно се учи.

A kako li im e na postari zeni so pomladi maski....
So li niv im se vrti u glava..posto nema pogorki od tipot mlado pile dobra supa
taze vino...i trt mrt...bas me interesira kako postari zeni ne percepiraat nas mladive?

Jakov напиша:
A kako li im e na postari zeni so pomladi maski....
So li niv im se vrti u glava..posto nema pogorki od tipot mlado pile dobra supa
taze vino...i trt mrt...bas me interesira kako postari zeni ne percepiraat nas mladive?
Значи ти се ставаш во „млади“?

Има една англиска класификација за (зрели зени) и они ги класифицираат во групата на mature lady што значи дека не мора да е 45 години за да е зрела може и 27 да е а да спаѓа во тој ранг,нај FUCKABLE жени се од 35 до 45 тогаш во поглед на сексот се осеќаат нај слободни и немаат никакви фрустрации,така барем прочитав во едно списание,инаку сум бил со постари жени и мислам дека за да те направи салата тоа е релативна работа,немора да значи ако е постара и дека е поискусна.Јас шо се дружев со таа беше стварно нимфоманка ама ретки се тие,сум бил и со некои постари ама стварно немат појма и мислам дека жена на 23-25 е најслатко а може и нешто помладо 18,ногу се јаки во последно време неможам да им оддолеам.Поздрав до сите матуре фуцкерс :) :) :)

Mnogu e bolji da imas vrska so postara devojka otkolku so vrsnicka ili pomala. Zs postarite se nakako poiskusni i porazbiraat nekoi raboti.

strumics напиша:
Poshtuem seks so postara,ama mi se e*e pomlada.

A da e postara, a da izgleda pomlada???:icon_lol: Shto ke kazesh na toa...

kurcata напиша:
jas celiov moj zivot sum go pominal so postari zenski pa pravo da vi kazam sum odel i so 10godini postari pa zatoa saga cel zivot mi e laz i prevara

znaci da ne se povtoruvam toa shto go kazav u prviot post eve eden tipicen primer...:icon_lol:

Абе какви постари жени, дали сте вие паметни?!? Со нитроглицерин треба да ја раните да не ви приумре, скраја да е. Или да се укочи, у најбољи случај.
Ајд, по дома сите. Недодоени.:icon_lol:

Напишано од kurcata
jas celiov moj zivot sum go pominal so postari zenski pa pravo da vi kazam sum odel i so 10godini postari pa zatoa saga cel zivot mi e laz i prevara
--------------------------------------------------------------------------
И на крајот типот сватил дека се е пичкин дим:zid: :zid: :zid: :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom