Post rock/post punk

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Од поновиве дефинитивно еден од омилените бендови. Во песнава е поземен вокалот од Пери, пејачот во Dead can dance. Нешто како пост панк измешана верзија иди бендов.

Дефинитивно едено од моменталните пост панк revival подобри бендчиња.
Го пратам од поодамна, последниов албум ни малку не е лош.

Бендов одамна го шмекам и го рангирам во топ 10 бентчиња понови кои ми оставиле впечаток. Постарите албуми од каде потекнува и оваа песна се повеќе пост рокерски. Последниот албум е подинамичен и оди повеќе на кај пост панк. Италијанци се и така. Ги препорачувам најискрено, нема да зажалите :)

Бендов одамна го шмекам и го рангирам во топ 10 бентчиња понови кои ми оставиле впечаток. Постарите албуми од каде потекнува и оваа песна се повеќе пост рокерски. Последниот албум е подинамичен и оди повеќе на кај пост панк. Италијанци се и така. Ги препорачувам најискрено, нема да зажалите :)

Нема подобри италијанци од CCCP што се однесува за пост панк и њу вејв. После се конвертираа во C.S.I, но далеку се од првиот проект.
Affinita Divergenze е албумиште.

Нема подобри италијанци од CCCP што се однесува за пост панк и њу вејв. После се конвертираа во C.S.I, но далеку се од првиот проект.
Affinita Divergenze е албумиште.

Aбе овие се првите албуми чисто пост рокерски :D Најновиот има елементи на пост панк. Иначе Таман си е постот твој, се согласувам.
Овие ми го имаат шмекот на Interpol , Editors малку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom